Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Όχι, δεν νιώθω δικαίωση», εξηγεί παρά την καταδίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Η μακροσκελής ανάρτηση της ηθοποιού
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία έχει κατηγορήσει και εκείνη τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση, έχει δεχτεί δεκάδες μηνύματα από χθες, με την ίδια να απαντάει πως δεν νιώθει καμιά δικαίωση, παρά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του, για δύο απόπειρες βιασμού.
Η ανάρτηση της ηθοποιού στα Instagram Stories της:
«Μια κοινή ερώτηση σε όλα τα μηνύματα που πήρα χθες… «Νιώθεις δικαίωση;»
Όχι. Αυτό θα συμβεί όταν το νομικό πλαίσιο γίνει φιλικό ως προς τα θύματα. Όταν θα μπορώ με το χέρι στην καρδιά να πω σ’ έναν άνθρωπο ότι δε θα βιώσει αναρίθμητες δυσκολίες στο δρόμο για την ψυχική του ελευθερία. Όσο το τίμημα που πληρώνει ο θύτης για την ελευθερία του είναι πολύ μικρότερο από αυτό που καλείται να πληρώσει ένα θύμα για να τον καταγγείλει δεν θα νιώσω καμία δικαίωση.
Όσο το έγκλημα του βιασμού χρειάζεται μάρτυρες για να επιβεβαιωθεί ενώ από τη φύση του είναι ένα έγκλημα που ΔΕΝ έχει μάρτυρες και αυτός είναι λόγος αμφισβήτησης του θύματος δεν θα νιώθω ασφαλής. Θα ελπίζω όμως πάντα σε ένα καλύτερο κόσμο.
Και θα μπορώ σίγουρα να πω πως ναι, ο καθένας μας ξεχωριστά μπορεί να αλλάξει αυτό τον κόσμο προς το καλύτερο χωρίς να περιμένει απ’ τον διπλανό του να κάνει κάτι.
Καθένας μας ξεχωριστά χρειάζεται να αποφασίσει να είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας και να κάνει ένα δικό του αγώνα προς το καλό ακόμα κι αν όλα γύρω του μοιάζουν μάταια…
Θα ήθελα να σε παροτρύνω να προστατεύσεις τον συνάνθρωπό σου όταν βλέπεις ότι βάλλεται ή αδικείται, να μιλάς και να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου όταν σου επιτίθενται και να αρχίσεις να παίρνεις θέσεις και μεριές με γνώμονα τον γενικό καλό και όχι το προσωπικό σου κέρδος» γράφει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές τους Χανιά
- Αντιπαράθεση Αυτιά με Eπίτροπο Προϋπολογισμού για τη χρηματοδότηση της Τουρκίας: «Είναι ανήθικο» (βίντεο)
- Μυρτώ της Πάρου: Συγκινεί η μητέρα της για τα γενέθλιά της – “Κάθε μέρα είναι γεμάτη από το χαμόγελο και το βλέμμα σου “
- Αθηνά Οικονομάκου: «Οι Μαλδίβες μου έδωσαν όλα όσα χρειαζόμουν» – Βίντεο
- Αγία Παρασκευή: Πως στήθηκε το σχέδιο δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή – Αρνείται η πρώην σύζυγος , ομολόγησαν ο σύντροφος της και οι συνεργοί του
- Σφοδρές αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ έπληξαν τη Δαμασκό – Χτυπήματα σε κυβερνητικά κτίρια – 300 νεκροί από την Κυριακή – Βίντεο
- Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Όχι, δεν νιώθω δικαίωση», εξηγεί παρά την καταδίκη του Πέτρου Φιλιππίδη
- Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ σε μια μοναδική συναυλία στο 4ο Φεστιβάλ Πεντελικού Όρους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook