Ο γιος και ο εγγονός της δεν έχουν επαφές

Στις 22 Οκτωβρίου δημοσιεύεται η διαθήκη της Καίτης Γκρέυ, που έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιανουαρίου 2025.

Στην εκπομπή «Το ‘χουμε» στον ΣΚΑΙ προβλήθηκε σχετικό ρεπορτάζ από τον Στέργιο Σαμαρτζή, το οποίο ανέφερε ότι ήταν ιδιόγραφη και κατατέθηκε νόμιμα στο Πρωτοδικείο για δημοσίευση.

Υπενθυμίζεται  ότι η Καίτη Γκρέυ έχει ορίσει ως μοναδικό της κληρονόμο, τον εγγονό της, Κωνσταντίνο Ηλιάδη.

Στη διαθήκη δεν αναφέρεται κανένα άλλο πρόσωπο. Έτσι εκτός κληρονομιάς μένουν ο εν ζωή γιος της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππος Ηλιάδης, καθώς και η εγγονή της τραγουδίστριας, Αγγελική Ηλιάδη.

Όσον αφορά την περιουσία της Καίτης Γκρέυ, στη διαθήκη περιλαμβάνεται το διαμέρισμα που διέμενε η τραγουδίστρια μέχρι το τέλος της ζωής της, προσωπικά της αντικείμενα, καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα της καλλιτεχνικής της πορείας.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του γιου της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππου Ηλιάδη, ο οποίος υποστηρίζει ότι η διαθήκη είναι πλαστή.

«Ο γιος και ο εγγονός της Καίτης Γκρέι δεν έχουν επαφές», αναφέρει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Ηλιάδη, Όθωνας Παπαδόπουλος, που εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Δείτε  το  βίντεο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook