Όπως φαίνεται του άρεσε

Περιοδεία στην Αυστραλία πραγματοποιεί ο Κωνσταντίνος Αργυρίς με τις συναυλίες του να είναι sold out ενώ η εμφάνιση του στην Όπερα του Σίδνεϊ είχε μεγάλη επιτυχία και έγινε θέμα και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Μία από αυτές, η κορυφαία πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση της χώρας, η «Sunshine», τον είχε καλεσμένο μαζί με έναν από τους πλέον διάσημους Ελληνο-αυστραλούς σεφ , τον Γιώργο Καλομπάρη.
Ο Αργυρός μίλησε για τις συναυλίες του στην Αυστραλία, με τους παρουσιαστές να του λένε πόσο ενθουσιάστηκαν ακόμη και οι ντόπιοι με την εμφάνισή του στο Σίδνεϊ.

Έβαλαν όμως και σε μία «δοκιμασία» τον Αργυρό. Ο Καλομπάρης ανέλαβε ρόλο μάγειρα στην εκπομπή και ετοίμασε… τι άλλο, ένα σουβλάκι. Όμως υπήρχε κάτι ιδιαίτερο στη συνταγή. Οι Αυστραλοί στο σουβλάκι χρησιμοποιούν αρνίσιο κρέας κατά κύριο λόγο, καθώς η ποιότητα του χοιρινού στη χώρα δεν είναι η καλύτερη.

Ο Καλομπάρης όμως το προχώρησε…Αντί για αρνί, έβαλε για κρέας κιμά από… καγκουρό (πωλείται κανονικά στα σούπερ μάρκετ).

Ο Αργυρός ομολόγησε ότι δεν είχε ξαναδοκιμάσει αυτό το κρέας, και χωρίς δισταγμό αποθέωσε τον σεφ για το σουβλάκι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook