Την άγνωστη σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη αποκάλυψε στο «Πρωινό» η Μαρία Ιωαννίδου.

Αρχικά, η ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και εξέφρασε τη στενοχώρια της για το θέμα, αλλά και τη διαφωνία της για τον τρόπο διαχείρισής του.

«Είμαι πάρα πάρα πάρα πολυ θυμωμένη με τον τρόπο διαχείρισης των θεμάτων όλων αυτών. Λυπημένη, πονεμένη, το θεωρώ άδικο για το θέατρο. Δεν είναι όλο το θέατρο βρώμικο. Μην ποινικοποιήσουμε το φλερτ, είναι άλλο αυτό και άλλο η παρενόχληση», δήλωσε και συνέχισε:

«Έχω συνεργαστεί με επίμαχο τηλεοπτικό πρόσωπο. Είναι πολύ γυναικάς, μην το ποινικοποιήσουμε όμως αυτό. Στο κάτω κάτω ωραία γυναίκα ήμουν. Με φλέρταρε, είδε ότι δεν ανταποκρίθηκα, συνεργαστήκαμε στην πορεία και γίναμε φίλοι», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε την άγνωστη ερωτική σχέση που διατηρούσε με το Γιώργο Κιμούλη.

«Είχαμε τρεις μήνες σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη. Η γνωριμία μας έγινε στο “Τρεις Εξαμαρτείν” του Σακελλάριου. Με φλέρταρε, με ξαναφλέρταρε, μου άρεσε, με γοήτευσε και κάναμε σχέση. Περίπου τρεις μήνες. Από εδώ και μπρος παιδιά όμως στα δικαστήρια. Φτάνει πια, δεν είναι έτσι το θέατρο. Μπορεί να μην γίνονται αυτά πλέον δημόσια και να γίνονται στα δικαστήρια; Μην πληγώνουμε το θέατρο, αιμοραγγεί», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωαννίδου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook