Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη αντίδραση μετά τα σχόλια της Ιωάννας Τούνη για τον χωρισμό τους και τη σχέση τους – “Θέλει να με αποδομήσει ως πατέρα”
Πολλές συζητήσεις έχει ανοίξει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.
Η Ιωάννα Τούνη μέσα από το Tik Tok απάντησε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και άφησε σοβαρές αιχμές και παράπονα για τη σχέση τους.
«Είμαστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Εμένα με επηρεάζει και με νοιάζει. Με την άποψη ότι δεν θέλω τη δημοσιότητα. Κλείνω σχεδόν 20 χρόνια στον χώρο. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που δεν βγαίνει και λέει τι έχει κάνει και τι δεν έχει να κάνει. Από εκεί και πέρα, η Ιωάννα είναι πιο δυναμική σε αυτό το κομμάτι. Με μια ευκολία θα πάρει το κινητό και θα τα πει, αντί να τα πει πρώτα στον ίδιο της τον εαυτό ή ενδεχομένως στον άνθρωπό της. Έγινε στην πορεία όλο αυτό (που είναι σήμερα). Μη ξεχνάμε το 2021 που ήμασταν με την Ιωάννα δεν ήταν όπως τώρα. Ερχόταν στο σπίτι μου με ένα backpack και φεύγαμε για κάμπινγκ. Δεν είχαμε διαφημιστικά. Δεν ήταν όλο αυτό το κομμάτι» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τη σχέση του.
Άμεση ήταν η αντιδραση της Ιωάννας Τούνη, που μεταξύ άλλων είπε: «Με συγχωρείς που το 2021 ερχόμουν μόνο με backpack, αλλά το 2023 έπρεπε να κουβαλάω καρότσι, μωρό και βαλίτσα με όλα τα απαραίτητα» γράφει η γνωστή Influencer και συμπληρώνει στη λεζάντα:
«Ας πούμε και καμία αλήθεια θα έλεγα εγώ».
@j.touni Ας πούμε και καμία αλήθεια θα έλεγα εγώ…. 🥹♥️ #φοργιου #βαιραλ
H αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον Δημήτρη Αελεξάνδρου συνεχίστηκε και με μηνύματα στα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου:
Ο Τάσος Τεργιάκης το πρωί της Πέμπτης 11/12 αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τις αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη και μετέφερε όσα του είπε.
«Τον πήρα τηλέφωνο μετά από όλα αυτά. Καταρχάς μου είπε ότι “μιλάμε για μια μάχη που έχει έναν αντίπαλο. Εγώ δεν απαντάω, δεν θα απαντήσω ποτέ. Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω σε όλα αυτά, με ενδιαφέρει μόνο ο Πάρης. Η προτεραιότητά μου είναι η προστασία του παιδιού. Προφανώς επιχειρείται η αποδόμηση του πατέρα, όχι του Δημήτρη Αλεξάνδρου”», είπε ο δημοσιογράφος.
Ολες οι Ειδήσεις
- Άννα Βίσση: Η εντυπωσιακή είσοδος από ψηλά που ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ – Βίντεο
- Κλέλια Ανδριολάτου: Φωτογραφίες &βίντεο από το ταξίδι της στο Μιλάνο
- Δανάη Μπάρκα: Ξέχασε να δηλώσει τον γάμο της στο ληξιαρχείο – «Πάμε να πληρώσουμε το πρόστιμό μας» (βίντεο)
- Περισσότεροι από 700.000 πιστοί παρέστησαν στην υπαίθρια λειτουργία του Πάπα στο Παρίσι – Επόμενος σταθμός η Λούρδη (βίντεο)
- Ουρές στο ΟΑΚΑ λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση: Βίντεο από την προσέλευση του κόσμου
- MEGA – «Δύο μαύρα πουκάμισα»: Ο έρωτας ανάμεσα στον Μανούσο και τη Μαρκέλλα δεν μπορεί πια να κρυφτεί – Δευτέρα 28 με Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου – Τρέϊλερ
- Έκρηξη στην Πλάκα: Αυτοί είναι οι Αμερικανοί τουρίστες που σκοτώθηκαν – Νιόπαντρο ζευγάρι το ένα , περίμενε το πρώτο του παιδί το άλλο
- Στάθης Μαντζώρος: Έκκληση για βοήθεια από τη σύζυγο του – «Πρέπει να πάει άμεσα σε κέντρο αποκατάστασης, το κόστος είναι 10.000 ευρώ τον μήνα»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook