Με τον σύντροφο της και την οικογένεια της θα περάσει τα Χριστούγεννα το μοντέλο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανάμεσα στις υποχρεώσεις της βρήκε χρόνο να στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο παρέα με τον αγαπημένο της σύντροφο Γιάννη Καραβασάνη.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο μοιράστηκε φωτογραφίες στα social media καθώς στολίζει ένα πανύψηλο Χριστουγεννιάτικο δένδρο μαζί με τον σύντροφο της αλλά και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της και τις εξόδους της,

«Φίλοι, δουλειά και εορταστική ατμόσφαιρα», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Όσο για το που θα περάσει τις γιορτινές μέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι βρεθεί τόσο στην Πάτρα όσο και στον Βόλο για να μην κακοκαρδίσει ούτε τους δικούς της γονείς αλλά ούτε και του αγαπημένου της.

«Θα μοιράσουμε τα Χριστούγεννα ανάμεσα στις οικογένειές μας. Λίγο στου Γιάννη, λίγο στη δική μας. Θα πάμε στους γονείς του στον Βόλο για τα πεθερικά και στην Πάτρα για την οικογένειά μου. Από παλιά ήταν έτσι για να μην έχει κανείς παράπονο. Να είσαι στη ζεστασιά με το φαγητό και… κουτσομπολιό στο σαλόνι», είχε αποκαλύψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Breakfast@Star.

Γιάννης Καραβασάνης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Πριν από λίγους μήνες, ο αρχιτέκτονας έκανε πρόταση γάμου στο γνωστό μοντέλο.

Οι δυο τους το 2015 είχαν παντρευτεί στο εξωτερικό ακολουθώντας στη συνέχεια χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Τα τελευταία χρόνια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης έγιναν ξανά ζευγάρι κάνοντας σχέδια για το κοινό τους μέλλον.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook