Θανάσης Λάλας: “Έχω χάσει 96 κιλά, το παλεύω πολλά χρόνια”(βίντεο)
Έκανα μεγάλη προσπάθεια, τρέχω κάθε μέρα, γυμνάζομαι.
Ο Θανάσης Λάλας μίλησε στον ΑΝΤ1 σχετικά με τη μεγάλη απώλεια κιλών και τις προσπάθειες που κατέβαλε για να το πετύχει. Παράλληλα απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις μετά την ανακοίνωση της Μαρίας Καρυστιανού για την δημιουργία νέους κόμματος.
Όπως είπε για στην ερώτηση πως βλέπει την ίδρυση κόμματος από την Μαρία Καρυστιανού: «Είμαι σε ένα ποτάμι μέσα και κολυμπώ και ταξιδεύω. Μέσα στο ταξίδι υπάρχουν πολλά λάθη. Μέσα στο ταξίδι υπάρχουν πολλές αποτυχίες. Να ξέρετε ότι ο νικητής αυτού του ταξιδιού είναι ο άνθρωπος που άντεξε τις ήττες και τις αποτυχίες. Το μεγάλο όραμα είναι για ανθρώπους οι οποίοι είναι μεγάλων αντοχών. Δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη να αγγίξεις το άπιαστο.
Ζούμε σε πολύ δύσκολη εποχή που το παράλογο πια έχει γίνει το λογικό μας. Δεν θα ήθελα να μαγαριστεί η ιστορία των Τεμπών. Οι άνθρωποι αυτοί που πέρασαν μέσα από έναν μεγάλο πόνο μας δείξανε μερικά πράγματα που είναι παθογένειες μιας κοινωνίας. Ίσως να μην πρέπει να λερωθούν αυτοί οι άνθρωποι.
Γιατί δεν έχουμε τόσο πολλή ανάγκη ποιος θα κάνει τη δουλειά. Έχουμε ανάγκη να πιστέψουμε, να εμπιστευτούμε ξανά κάποιους ανθρώπους. Ότι δεν έχουν άλλο λόγο πίσω από αυτά που λένε. Οπότε καταλαβαίνετε ότι όταν μιλάμε για αυτή την ομάδα αυτών των πολύ άτυχων γονιών, που έχασαν τα παιδιά τους, πρέπει να σκεφτούμε περισσότερο τα παιδιά μας.
Μας έκαναν να σκεφτούμε τα παιδιά μας, τη ζωή μας. Δεν ψάχνουμε μέσω αυτών την επόμενη λύση στο αδιέξοδό μας. Όταν στήνουν ένα ενωτικό πνεύμα, πρέπει να μείνουν σε αυτό»,απάντησε σχετικά με το κόμμα Καρυστιανού.
Η σχέση του με την τηλεόραση είναι η ελάχιστη και εξήγησε: Δεν βλέπω τηλεόραση. Όχι για κανένα άλλον λόγο, ούτε γιατί σνομπάρω το μέσο. Ούτε ότι το μέσο δεν με αφορά. Αυτό που με αφορά είναι τι μπορώ να κάνω για το «εμείς». Δεν έχω χρόνο να κάτσω να χαζέψω, να ξεκουραστώ βλέποντας πράγματα στην τηλεόραση.
Επίσης εξήγησε πως κατάφερε να χάσει 96 κιλά. «Εντάξει, είμαι ένας άνθρωπος που πια προσέχω αρκετά. Έκανα μεγάλη προσπάθεια, τρέχω κάθε μέρα, γυμνάζομαι. Προσπαθώ να διατηρήσω καλύτερα αυτό το οποίο είναι ο πλούτος μας, που είναι το σώμα μας. Έχω χάσει 96 κιλά, αλλά έχω πολλά χρόνια που το παλεύω», είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Πάσχα στην Κορέα – Όπου κι αν βρισκόμαστε, το φως μπορεί να φτάσει σε εμάς αν το θελήσουμε
- Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη
- Ελένη Μενεγάκη: Στέλνει τις ευχές της αγκαλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο – Φωτογραφίες
- Al Jazeera: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των συνομιλιών για την κατάπαυση του πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στο Πακιστάν – Συζητήθηκε ξεπάγωμα ιρανικών περιουσιακών στοιχείων – “Αγκάθι” τα Στενά του Ορμούζ
- To μήνυμα του Πάπα για ειρήνη: Αρκετά με την επίδειξη ισχύος, αρκετά με τον πόλεμο
- Καβάλα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ένα 3χρονο αγοράκι – Το είχε αγκαλιά η μαμά του στη θέση του συνοδηγού
- ΑΑΔΕ-Επιχείρηση Supercars: Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες – Φωτογραφίες
- Έφτασε στην Ελλάδα το Άγιο Φως – Με τιμές αρχηγού κράτους η υποδοχή του στο Ελ. Βενιζέλος – Μεταφέρεται σε όλη τη χώρα (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook