Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: “Βγήκα για ποτό και στην διπλανή παρέα διασκέδαζε αυτός που τράβηξε το βίντεο, ζήτησα να τον διώξουν αλλά δεν συνέβη”
Η τυχαία συνάντηση με τον έναν από τους δυο ένοχους για το revenge porn βίντεο.Η αντίδρασή της
Μια τυχαία συνάντηση το βράδυ της Παρασκευής 3 Απριλίου είχε η Ιωάννα Τούνη με τον έναν από τους δυο ενόχους για το revenge porn βίντεό της.
Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη χτες το βράδυ , βγήκε με φίλους της να γιορτάσουν την καταδίκη του πρώην συντρόφου της σε 4 χρόνια φυλάκιση και του φίλου του σε 3 χρόνια φυλακή, για την υπόθεση του revenge porn βίντεο.
Ωστόσο, στο κέντρο που πήγαν σε διπλανό τραπέζι διασκέδαζε ο άνδρας που τράβηξε το επίμαχο βίντεο και βαρύνεται με την ποινη των 3χρόνων φυλάκισης.
Όπως περιέγραψε η Ιωάννα Τούνη μέσα από ένα Instagram story , μόλις τον είδε, ζήτησε να τον απομακρύνουν από το νυχτερινό κέντρο ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη με την ίδια και την παρέα της να αποχωρεί από το μαγαζί.
«Σήμερα βγήκα για ποτό μαζί με την παρέα μου να γιορτάσουμε και στην διπλανή παρέα διασκέδαζε αυτός που τράβηξε το revenge porn video… ναι! Αυτός που καταδικάστηκε με 3 χρόνια «φυλάκισης». Φυσικά το μαγαζί δεν μας χωρούσε και τους δυο! Ζήτησα πολλές φορές από τους υπεύθυνους στο μαγαζί να διώξουν αυτόν τον κακοποιό από δίπλα μου, πράγμα που δεν συνέβη ποτέ.. Οπότε μόλις αποχώρησα εγώ και η παρέα μου…», έγραψε στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη.
Μάλιστα η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο από το νυχτερινό κέντρο, δείχνοντας το πρόσωπο του δράστη να διασκεδάζει ενώ αποκάλυψε και τα προσωπικά του στοιχεία, γράφοντας στην ανάρτησή της το όνομά του. Ωστόσο ο δικηγόρος της , Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος μίλησε σήμερα στο MEGA και περιέγραψε τον Γολγοθά που πέρασε η ihfluencer μέχρι την καταδίκη τους, ανέφερε ότι η δημοσιοποίηση των ονομάτων των κατηγορουμένων μπορεί να γίνει μόνο με την άδεια της δικαστικής αρχής , αλλιώς συνιστά παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
«Πρέπει να υπάρχει άδεια της εισαγγελικής ή δικαστικής αρχής να γνωστοποιηθούν τα όνοματά τους και τα πρόσωπά τους. Με ρώτησε η κυρία Τούνη πριν ανεβάσει το βίντεο, η δική μου νομική συμβουλή ήταν στην παρούσα φάση, εφόσον δεν το επιτρέπει η εισαγγελική εντολή, ούτε το προβλέπει ο νόμος, να μη το κάνει. Δυστυχώς αυτά είναι τα δεδομένα» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Προσπαθώ να βρω μια διάταξη για να μπορέσει η κυρία Τούνη να πει τα ονόματά τους. Προς το παρόν δε μπορώ να το κάνω. Δεν πρέπει να είμαστε σαν αυτούς που παραβίασαν τον νόμο. Το δικαστήριο δε μας έδωσε τη δυνατότητα να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματά τους. Είμαστε ακόμα σε πρωτόδικη απόφαση… Αυτό που θέλει η κυρία Τούνη είναι έστω και μια μέρα να στερηθούν την ελευθερία τους, να πει τα ονόματά τους. Δε θέλει ούτε ένα ευρώ…», πρόσθεσε.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πόρισμα “φωτιά” για την Κατερίνα Παπακώστα – “Θα εκτεθούμε, πρέπει να το φτιάξουμε οπωσδήποτε”
- Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: “Βγήκα για ποτό και στην διπλανή παρέα διασκέδαζε αυτός που τράβηξε το βίντεο, ζήτησα να τον διώξουν αλλά δεν συνέβη”
- Βουλή – ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη διάθεση των βουλευτών η δικογραφία για τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό και την πρώην υφυπουργό Φωτεινή Αραμπατζή – Στην Επιτροπή Δεοντολογίας και η δεύτερη δικογραφία
- Η Ελένη Φουρέιρα είναι υποψήφια σε διεθνή βραβεία στην κατηγορία Best Performer
- Αγωνία για τον αγνοούμενο πιλότο – Το Ιράν τον επικήρυξε με 60.000 δολάρια – «Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό», προειδοποιεί ο Τράμπ
- ΙΣΑ: 5.400 γιατροί έφυγαν από τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια
- Γέννησε η Κατερίνα Καινούργιου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι
- Αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος F-15 καταρρίφθηκε πάνω από το Ιράν – Αμερικανικές δυνάμεις διέσωσαν τον έναν από τους δύο πιλότους – Βίντεο από τις έρευνες διάσωσης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook