Νατάσα Θεοδωρίδου: Δείτε πως σχολίασε τη μεταμφίεση της Αφροδίτης Χατζημηνά στο “Your Face Sounds Familiar”(βίντεο)
H έκπληξη που επιφύλαξε η Νατάσα Θεοδωρίδου στην διαγωνιζόμενη
Το «Your Face Sounds Familiar» επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής 03 Μαΐου στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τους 10 διαγωνιζόμενους να δίνουν επί σκηνής τον καλύτερο εαυτό τους. Οι μιμήσεις απέσπασαν θερμά χειροκροτήματα και μετά τον συμψηφισμό όλων των βαθμών, η Αφροδίτη Χατζημηνά ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Χατζημηνά μεταμορφώθηκε σε Νατάσα Θεοδωρίδου, ερμηνεύοντας το δημοφιλές τραγούδι «11 Παρά» και με την εμφάνισή της εντυπωσίασε κοινό και κριτική επιτροπή.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε τη Δευτέρα καλεσμένη στο «Πρωινό» και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Γιώργο Λιάγκα δέχτηκε μια ιδιαίτερη έκπληξη, αφού η ίδια η Νατάσα Θεοδωρίδου παρενέβη τηλεφωνικά για να σχολιάσει την εμφάνιση της.
«Τα είδα όλα, την Αφροδίτη την έχω γνωρίσει. Είναι πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια. Δεν θα έκανα καμία παρατήρηση για τη χθεσινή της εμφάνιση. Σε αυτό που θα μείνω μόνο είναι η απόδοση. Όλα τα άλλα τα έκαναν πάρα πολύ ωραία. Θα μείνω μόνο στην Αφροδίτη, που βλέπω τώρα και είναι κούκλα.
Απέδωσε το τραγούδι εξαιρετικά. Με χαρακτηρίζει έμενα αυτό το τραγούδι πάρα πολλά χρόνια και αυτό από μόνο του έχει έναν βαθμό δυσκολίας. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν τα παιδιά, το να μπορέσεις να μιμηθείς μια φωνή. Κυρίως για μία τραγουδίστρια, γιατί η Αφροδίτη δεν είναι ηθοποιός. Πλησίασε πάρα πολύ η Αφροδίτη, κυρίως στη φωνή, αλλά είχε απόδοση και στα χέρια. Το έκανε πολύ σοβαρά. Μπράβο παιδί μου. Θα ήθελα να πω κάτι: Έχουμε ανάγκη από καλές τραγουδίστριες και η Αφροδίτη είναι μια από αυτές», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Νατάσα Θεοδωρίδου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Σύσσωμη η showbiz στο λαμπερό opening της Ντίνας Νικολάου
- Δημοσκόπηση ReallPolls: Στο 28,3% η ΝΔ, στο 21,4% η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, στο 11,9% η Καρυστιανού, στο 9,9% το ΠΑΣΟΚ
- ΕΡΤnews: «Στο κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά – Καλεσμένος ο Νίκος Ανδρουλάκης -Τετάρτη 24.06.2026
- Γ. Σαμαράς στο “Out of the Box Stories” by Pamestoixima.gr: «Δεν ξέρω τι όνειρο είδε ο Santos και με επέλεξε για το πέναλτι το 2014» – Ένα θρυλικό αυτόγραφο και μια συλλεκτική κάρτα Panini «τρέλαναν» Σωτηρακόπουλο και Madney
- «Βόμβα» από τον Γιάννη Κωνσταντέλια: Μένει εκτός Εθνικής Ελλάδος με απόφαση του
- Κερδίστε εισιτήρια για το Μουντιάλ – Η ΕΡΤ σάς στέλνει εκεί όπου γράφεται η ιστορία!
- To MEGA ανανέωσε τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη
- Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Τάκης Γκώνιας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook