Akylas: Δεν έχω αφήσει την έντονη δημοσιότητα να με επηρεάσει (βίντεο)
Είμαι ερωτευμένος με τη μουσική μου και το κοινό αυτή τη στιγμή, πρόσθεσε ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη φετινή Eurovision
Ανεπηρέαστος παραμένει ο Akylas, παρά την έντονη δημοσιότητα, όπως ανέφερε ο ίδιος.
Ο τραγουδιστής, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Πρωινό» πριν την εμφάνισή του στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της περιοδείας του Press Start, εξήγησε πως από τότε που επέστρεψε από τη Βιέννη, δεν έχει σταματήσει να δουλεύει, επομένως δεν έχει προλάβει να αντιληφθεί τι συμβαίνει.
Ο Akylas είπε χαρακτηριστικά για την έντονη δημοσιότητα: «Δεν έχω αφήσει την έντονη δημοσιότητα να με επηρεάσει κάπου. Η αλήθεια είναι πως και εγώ ο ίδιος απ’ όταν γύρισα από τη Eurovision, ξεκίνησα κατευθείαν δουλειά για το τουρ. Δεν έχω βγει καν να πιω ένα ποτό, να πω την αλήθεια. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που δουλεύω. Το κακό θα ήταν να μην δούλευα».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα δύο βραβεία που κέρδισε στα MAD VMA: «Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα. Το βραβείο του viral τραγουδιού βγάζει νόημα, γιατί έγινε χαμός με το Ferto. Οι Έλληνες το αγάπησαν πάρα πολύ και εμένα θα είναι πάντα χαραγμένο στην καρδιά μου αυτό το κομμάτι, γιατί μου άλλαξε όλη τη ζωή», δήλωσε.
Όσον αφορά στα μηνύματα που δέχεται από τον κόσμο, ο Ακύλας επισήμανε πως προσπαθεί να απαντά στα περισσότερα, όταν αυτά δεν είναι κακοπροαίρετα: «Προσπαθώ όσο μπορώ να απαντάω, στενοχωριέμαι να μην απαντήσω. Τα καυστικά ή ερωτικού περιεχομένου μηνύματα δε θα τα απαντήσω τόσο, αλλά μηνύματα ωραίας, αγνής αγάπης, εννοείται πως θα τρέξω να τα απαντήσω. Σε κακοπροαίρετα σχόλα δεν θα απαντήσω. Κάποιες φορές έχει τύχει να με επηρεάσουν ψυχολογικά, αλλά έχω μάθει να το δουλεύω», είπε.
Όπως ανέφερε, θα ήθελε να συνεργαστεί στο μέλλον με την Άννα Βίσση, την οποία χαρακτήρισε «το απόλυτο είδωλο», με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και με τον Γιώργο Μαζωνάκη, με τον οποίο «έχει τρέλα». Παράλληλα, δήλωσε ανοιχτός σε συνεργασία και με τη Μαρίνα Σάττι αλλά και με την Κλαυδία.
Κλείνοντας, όταν ο Ακύλας ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, απάντησε: «Είμαι ερωτευμένος με τη μουσική μου και το κοινό. Τα ερωτικά μου δεν πάνε αυτή τη στιγμή, θα το δούμε ποιο μετά. Σίγουρα υπάρχουν φλερτ, παίζουν πράγματα, αλλά αυτή τη στιγμή ο έρωτας μου είναι η μουσική μου και το Press Start».
Ολες οι Ειδήσεις
- Άγιος Δημήτριος: Θρήνος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για τον αστυνομικό που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του – Στις τοξικολογικές εξετάσεις οι απαντήσεις για τα αίτια θανάτου
- Κολομβία – Θαύμα στα χαλάσματα: Ζωντανό ανασύρθηκε μωρό 6 μηνών και η μητέρα – Πάνω από 220 οι νεκροί , εκατοντάδες τραυματίες , χιλιάδες αγνοούμενοι (βίντεο)
- Φραστική επίθεση με χυδαίες βρισιές στη Λατινοπούλου από Ρομά στο λιμάνι της Τήνου – Βίντεο
- Marfin: Προφυλακίστηκε η 46χρονη που κατηγορείται για το φονικό εμπρησμό με τους τρείς νεκρούς – Αρνείται τις κατηγορίες (βίντεο)
- Ιωάννα Τούνη: Οι φωτογραφίες από τη γιορτή για τα γενέθλια της και οι τρυφερές στιγμές του συντρόφου της με τον γιό της
- Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: “Καμία στιγμή ευτυχίας δεδομένη” – Οι τρυφερές φωτογραφίες από τις διακοπές με την οικογένειά της
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Οργισμένη με δημοσιεύματα για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα – «Αναπαράγονται δημόσια αναληθείς πληροφορίες»
- Μαριέττα Χρουσαλά – Καλομοίρα: Οι κοινές διακοπές τους στη Μύκονο και ο ξέφρενος χορός τους – Φωτογραφίες & Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook