Σάκης Τανιμανίδης για τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα: «Τα πρώτα γενέθλια που είμαστε χώρια» – Η έκπληξη που της έκανε – Φωτογραφίες&βίντεο

Ήμουν τυχερός να έχω έντεκα χρόνια δίπλα σου και μας περιμένουν ακόμα πολλά να γιρτάσουμε μαζί», έγραψε
Ο Σάκης Τανιμανίδης προχώρησε σε μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα
Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής, το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιουνίου, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από κοινές φωτογραφίες του με τη σύζυγό του και τις συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.
Μέσα από την ανάρτηση του ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πως αυτά είναι τα πρώτα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα που περνούν χωριστά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
«Τα πρώτα σου γενέθλια που είμαστε χώρια, και θα ήθελα τόσο πολύ να ήμουν εκεί. Όμως, όπως ήμουν αρκετά τυχερός να έχω 11 χρόνια δίπλα σου, έτσι ξέρω πως μας περιμένουν ακόμα πολλά γενέθλια να γιορτάσουμε μαζί, αγάπη μου. Χρόνια σου πολλά, στο κορίτσι μου, τη γυναίκα μου, τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής μου», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στην ανάρτησή του δημοσιεύοντας μιά σειρά από φωτογραφίες .
Η έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη
Παρά την απουσία του ο Σάκης Τανιμανίδης δεν αρκέστηκε στην τρυφερή ανάρτηση αλλά έστειλε και μιά πανέμπρφη ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα στη γυνάικα της ζωής τους.
Την έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη αλλά και το πως γιόρτασε τα γενέθλια της με τις κόρες της και φιλική παρέα, στην Πάρο, μας έδειξε στο βίντεο που ανέβασε στα social media
“Αυτό που μου έμαθε η πρώτη μέρα των 38 μου… ήταν πως δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να αγαπάς… και να αγαπιέσαι!
Σας αγαπώ όλους έναν έναν μέσα σε αυτό το βίντεο!
Αλλά και όλους εσάς που μου στείλατε τόση αγάπη και ευχές! 🎂 πόσες τούρτες σβήσαμε τελικά;”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις