Το Happy Day αποκάλυψε τι συνέβη κατά την αναβολή του γυρίσματος.

Το γύρισμα του επόμενου επεισοδίου του All Star Your Face Sounds Familiar αναβλήθηκε λόγω διάγνωσης κρούσματος με κορωνοϊό.

Κάποιο μέλος του παιχνιδιού βρέθηκε θετικό σε rapid test κι έτσι αναγκάστηκαν όλοι να προβούν σε μοριακό τεστ και να αναβληθεί η εγγραφή του γυρίσματος, λίγο πριν ξεκινήσει!.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφεραν χθες την είδηση στον αέρα του Πρωινού!

Η Φαίη Σκορδά δήλωσε στον αέρα της εκπομπής: «Γίνεται μία εξέταση τώρα! Δεν ξέρουμε αν θα βγει στον αέρα το YFSF, γιατί σήμερα είχαν το γύρισμα και βρέθηκε κάποιος θετικός στον κορονοϊό σε rapid test που του υποβλήθηκε και θα κάνουν και το μοριακό. Τα αποτελέσματα του μοριακού δεν έχουν βγει ακόμα…»!

Με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Αν το μοριακό είναι θετικό, δεν θα έχουμε γύρισμα μέσα στην εβδομάδα, άρα δεν θα έχουμε νέο επεισόδιο την Κυριακή… Πάνω απ’ όλα να είναι καλά οι άνθρωποι»!

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα, αποκάλυψε σήμερα το πρωί το παρασκήνιο αυτής της αναβολής μιας και η κάμερα του Happy Day είχε συναντήσει τους διαγωνιζόμενους έξω από το στούντιο λίγο πριν ξεκινήσουν τις ετοιμασίες για το σόου.

«Ας κάνει κάποιος ένα ευχέλαιο στο YFSF. Κάθε εβδομάδα έχουν και ένα κρούσμα. Παρασκηνιακά να σας πούμε ότι είχαν φθάσει σχεδόν όλοι στο γύρισμα και είχαν ξεκινήσει κάποιοι να ετοιμάζονται, όταν βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα στο πλαίσιο των rapid tests και είπαν σε όλους ο σώζων εαυτόν σωθήτω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook