Ένα οικογενειακό δράμα, μια πληγή που δεν θα επουλωθεί ποτέ.

Μια δραματική, οικογενειακή ιστορία είχε εκμυστηρευτεί ο Γιώργος Ασημακόπουλος στον Περικλή Κονδυλάτο, κατά τη διάρκεια της κοινής τους συμβίωσης στο Survivor.

Την ιστορία αυτή είχε αποκαλύψει ο δεύτερος όταν αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει χάσει τον μικρό του αδερφό…

Για την τραγική αυτή ιστορία μίλησε ο μεγάλος αδερφός του «Κόκκινου Survivor» στο «Happy Day». Όπως είπε χαρακτηριστικά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Γιώργος είναι ο δεύτερος αδερφός. Εγώ είμαι τρία χρόνια μεγαλύτερος του. Ήμασταν τέσσερα αδέρφια. Ο μικρός μας Αλέξανδρος ήταν αυτός που έφυγε.»!

Και υπογράμμισε ο Γιάννης Ασημακόπουλος: «Ο Γιώργος δεν θα πρόβαλε σε καμία περίπτωση της οικογενειακή μας κατάσταση, που είχαμε βιώσει πριν από πολλά χρόνια.

Δε θα το έκανε, ούτε εγώ το κάνω. Ούτε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας λέμε για αυτό το θέμα. Δε θα το εκμεταλλευόμασταν. Ο Περικλής για να το πει, σίγουρα το έμαθε από τον Γιώργο. Ο Περικλής βγήκε και πήρε θέση για ένα θέμα που ο Γιώργος δεν εκμεταλλεύτηκε στις κάμερες.

Το εκμυστηρεύτηκε μόνο στον Περικλή και εκείνος το είπε όταν βγήκε από το παιχνίδι. Δε νομίζω πως το έκανε με κακή πρόθεση. Η μητέρα μου, οι γονείς μου δε στενοχωρήθηκαν, αλλά ήταν μια κατήφεια. Ήταν κάτι που έγινε. Η ζωή προχωράει…»!

Και πρόσθεσε: «Έχω άλλον έναν αδερφό μικρότερο. Μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου, ήρθε άλλος ένας αδερφός. Ο Χρήστος Παναγιώτης που τώρα είναι 20 χρονών και μας βοηθάει και στα μαγαζιά.

Η μητέρα μου είναι ήρωας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τον Γιώργο μας. Και η μητέρα μου τον βλέπει και αγωνιά. Την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο ο Γιώργος την έχει πάρει σε στυλ πλάκας»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook