Τι είπε στον αέρα της εκπομπής;

Ο Κρατερός Κατσούλης βρισκόταν σε αυστηρή καραντίνα αυτές τις ημέρες, λόγω θετικού κρούσματος στον κορωνοϊό που ανιχνεύτηκε σε κάποιο μέλος της ομάδας του All Stars Your Face Sounds Familiar, στο οποίο και συμμετέχει.

Όπως είναι λογικό, η υποχρεωτική απομόνωση τού στέρησε την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Μετά το πέρας της καραντίνας ο παρουσιαστής επέστρεψε ξεκούραστος και γεμάτος ενέργεια. Η σύζυγός του και συμπαρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, τον υποδέχθηκε με χαρά, «λέγοντας πως επιτέλους είμαστε όλοι μαζί.». Και οι συνεργάτες της εκπομπής έδειξαν να χαίρονται πολύ με το comeback του Κρατερού.

Ο ηθοποιός θέλησε να μιλήσει στον αέρα της εκπομπής για τις περίεργες ημέρες του covid, ευχαριστώντας παράλληλα για τα όμορφα μηνύματα που δέχθηκε από πολλούς.

«Καλημέρα. Όλοι μαζί σήμερα δεν ξέρω πώς να αισθανθώ», είπε η Κατερίνα στη συνέχεια από το πλατό της εκπομπής με τον Κρατερό να παίρνει τον λόγο και να λέει: «Καλημέρα και χίλια ευχαριστώ για τα όμορφα μηνύματα.

Είμαστε όλοι εδώ. Ζούμε σε περίεργες εποχές και το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Υπάρχει πια ο κορονοϊός στη ζωή μας, καθημερινά εδώ και έναν χρόνο, οπότε μπορεί να τύχουν και τέτοια απρόοπτα. Εδώ είμαστε πάλι όλοι μαζί. Είναι όλα καλά, πάντα ήταν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook