Τι συνέβη και ξέσπασε η κόντρα;

Η Σοφία Μαργαρίτη λίγο μετά την προβολή της συνέντευξής της στο «Ευτυχείτε» στράφηκε εναντίον της εκπομπής. Με μια ανάρτησή της στα social media τόνισε πως μόνταραν τη συνέντευξη κι έκοψαν δηλώσεις της.

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη λοιπόν αφού είδε την ανάρτηση της Σοφίας και ζήτησε να παίξουν αμοντάριστες τις δηλώσεις της…

Μετά το βίντεο με την προβολή των αμοντάριστων δηλώσεων της πρώην παίκτριας του Survivor, η Κατερίνα Καινούργιου η οποία είχε γίνει μπουρλότο, είπε:

«Εδώ είχε βγει η κουμπάρα της Σοφίας που είχε πει κάποια πράγματα και εμείς στηρίζαμε τη Σοφία. Την ώρα της εκπομπής είχε πάρει ο πρώην της Σοφίας και είπε ότι θέλει να βγει στον αέρα.

Όταν βγάζεις έναν άνθρωπο στον αέρα δεν ξέρεις ακριβώς τι θα πει. Για αυτό και την επόμενη μέρα βγάλαμε τη μητέρα της. Και να θυμίσω ότι όλο αυτό ξεκίνησε από την ίδια τη Σοφία που είπε για τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι»!

Και έπειτα πήρε τον λόγο η Έλενα Πολυκάρπου και αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με τον πρώην σύζυγο της Σοφίας και στο μήνυμά του έγραφε: «Έχω κάποιο κύρος και ένα όνομα στα Τρίκαλα, δε θα πέσω στο επίπεδό της, έχω τα αγγελούδια μου»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook