Απαντήσεις για όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Μαρίνα, δίνει ο Γιώργος Πατούλης.

«Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας», ξεκαθαρίζει ο περιφερειάρχης Αττικής σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ενώ ταυτόχρονα κάνει λόγο και για ορισμένες «κόκκινες γραμμές».

Σε ερώτηση για το εάν ο θάνατος της μητέρας του «σχετίζεται με το διαζύγιο», ο κ. Πατούλης απαντά αρχικά πως δεν θέλει να μιλήσει γιατί πρόκειται για «νωπές και ευαίσθητες χορδές».

«Οποιαδήποτε απάντησή μου μπορεί να έχει κακή μετάφραση. Μπορεί να σχετίζονται και άλλα τα οποία είχαν συσσωρευτεί» σημειώνει, ενώ τονίζει πως η μητέρα του για τον ίδιο «είναι ηρωίδα», η οποία «δεν είχε στον ήλιο μοίρα και θυσίασε τη ζωή της για να μας μεγαλώσει και να μας σπουδάσει».

«Ήταν δίπλα μου πάντα πολύ διακριτική –και στον γάμο μου. Ίσως εξαιτίας αυτής της διακριτικότητας να μην ήμασταν τόσο κοντά στην έγγαμη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές τις οποίες δεν θα ήθελα να τις δημοσιοποιήσω. Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας» αναφέρει ο κ. Πατούλης.

Παράλληλα, διαμηνύει πως προσπαθεί να διαφυλάξει τα προσωπικά του διότι σχετίζονται με την ψυχοσύνθεση ενός εφήβου, δηλαδή του γιου του, Αλέξανδρου, που δεν πρέπει να σημαδευτεί από μια απόφαση των γονιών του.

«Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί, που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία» προσθέτει ακόμη.
Τέλος, σε ερώτηση για το εάν το θέμα με το διαζύγιό του πήρε δημοσιότητα, επισημαίνει πως τα προσωπικά θέματα ενός δημόσιου προσώπου προσφέρουν «κλειδαρότρυπα» και από πίσω «μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook