Τι δήλωσε η παρουσιάστρια για τα σενάρια χωρισμού και τι σχολίασε για την Έλενα Χριστοπούλου;

Από σήμερα το πρωί (9/4) τα σενάρια που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον SNIK να χωρίζουν, μετά από 2,5 χρόνια σχέσης, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Αυτές οι φήμες έσκασαν σαν βόμβες, καθώς αυτό το ζευγάρι είναι από τα πιο ωραία κι αξιαγάπητα της εγχώριας showbiz.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την καθημερινή της εκπομπή «Pop Up» , θέλησε κατά την έναρξη να διαψεύσει αυτές τις φήμες, επιβεβαιώνοντας πως είναι όλα καλά με τον Snik.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με χιουμοριστικό τρόπο και με το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου “Οι χωρισμένοι” και αναφέρθηκε στην σχέση της.

«Καταρχάς σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει εδώ με ένα αφιέρωμα από τους υπέροχους συνεργάτες μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την διακριτικότητα σας σε ότι και αν συμβαίνει στην ζωή μου καλό ή κακό.

Τις καλές και τις κακές μέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μην στεναχωριέται κανένας, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα να το πω και αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον για το τι συμβαίνει για την προσωπική μου ζωή, γιατί είναι προσωπική», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook