Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απάντησε στις φήμες περί χωρισμού με τον SNIK
Τι δήλωσε η παρουσιάστρια για τα σενάρια χωρισμού και τι σχολίασε για την Έλενα Χριστοπούλου;
Από σήμερα το πρωί (9/4) τα σενάρια που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον SNIK να χωρίζουν, μετά από 2,5 χρόνια σχέσης, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.
Αυτές οι φήμες έσκασαν σαν βόμβες, καθώς αυτό το ζευγάρι είναι από τα πιο ωραία κι αξιαγάπητα της εγχώριας showbiz.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την καθημερινή της εκπομπή «Pop Up» , θέλησε κατά την έναρξη να διαψεύσει αυτές τις φήμες, επιβεβαιώνοντας πως είναι όλα καλά με τον Snik.
Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με χιουμοριστικό τρόπο και με το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου “Οι χωρισμένοι” και αναφέρθηκε στην σχέση της.
«Καταρχάς σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει εδώ με ένα αφιέρωμα από τους υπέροχους συνεργάτες μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την διακριτικότητα σας σε ότι και αν συμβαίνει στην ζωή μου καλό ή κακό.
Τις καλές και τις κακές μέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μην στεναχωριέται κανένας, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα να το πω και αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον για το τι συμβαίνει για την προσωπική μου ζωή, γιατί είναι προσωπική», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
https://streamable.com/yxjaua?fbclid=IwAR0MQ4I-foNPPTde7mulL4XCBVgIZjl_OWRmPcTwZFtdQwM1b5shz9NOPQo
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαρία Καρυστιανού: Προαναγγέλλει κόμμα μέσα στον Μάιο και καταγγέλλει “επιχείρηση διχασμού μέσω εξαγορών και ψευδών υποσχέσεων”
- «Prime Time»: Γλυπτά του Παρθενώνα- Πόσο κοντά βρισκόμαστε στην ώρα της επιστροφής;
- Ο Ντόναλντ Τραμπ αυξάνει τους δασμούς που επιβάλλονται σε αυτοκίνητα και φορτηγά από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο 25%
- Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το «μανιφέστο» του κόμματός του – «Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής»
- Άραξος: Η στιγμή που καταρρέει σκάλα με δημοσιογράφους στην υποδοχή του αεροσκάφους «Patra» – Τρεις τραυματίες – Βίντεο
- «Ζω Καλά»: Καλεσμένη η Βίκυ Κάβουρα – Σάββατο 2 Μαΐου στις 11.30, στον ΣΚΑΪ
- Κατερίνα Καινούργιου: Γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά – Η έξοδος με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και η τούρτα – έκπληξη – Φωτογραφίες
- Ιωάννα Τούνη: Ο τρυφερός διάλογος με τον γιο της, λίγο πριν τον αποχωριστεί για να πάει στον Δημήτρη Αλεξάνδρου (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook