Πήρε τη σύντροφό του από το χέρι και την πήγε στον αγώνα του Πανιωνίου.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε κάθε του ευκαιρία μιλά για την μεγάλη αγάπη που έχει στην ομάδα του, τον Πανιώνιο. Ο γνωστός σεφ ακολουθεί τον αγαπημένο του σύλλογο ακόμα και τώρα που αγωνίζεται στις μικρότερες κατηγορίες κι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Ο κριτής του MasterChef βρέθηκε στα Σπάτα και παρακολούθησε την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αήττητο και τον Πανιώνιο για τον ΣΤ όμιλο της Δ’ Κατηγορίας ποδοσφαίρου. Ευτυχώς η ομάδα του κέρδισε με 1-0 κι έτσι έφυγε χαρούμενος από το γήπεδο.

Μαζί του ήταν και η σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, όπου πέρασε ένα ξεχωριστό απόγευμα με τον αγαπημένο της. Σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου…

Στο video που πρόβαλλε η εκπομπή Happy Day είδαμε τον θείο Leo μαζί με την καλή του φορώντας τη μάσκα προστασίας τους και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πανδημία.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, ωστόσο πλέον δεν έχει κανένα λόγο να κρύβει ότι είναι μαζί! Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε το κορίτσι του στο γήπεδο.

Ο σεφ και η ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκαν στα Σπάτα και είδαν μαζί τον αγώνα, πανηγυρίζοντας για τη νίκη της ομάδας!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook