Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε λίγο μετά την γέννα της κόρης της, πριν από 12 χρόνια.

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ  βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Κορινθίου, ως μητέρα της 12χρονης Ισμήνης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επώδυνη περίοδο που πέρασε μετά τη γέννηση της κόρης της , καταβεβλημένη από την κατάθλιψη , κάτι που περνούν πολλές μανούλες, μετά τη γέννα.

«Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη. Δηλαδή τις τρις πρώτες εβδομάδες ήμουν μία γυναίκα που μου κόπηκε μαχαίρι το γάλα» περιέγραψε η ίδια. «Πολύ σκοτεινή περίοδος για όποια γυναίκα το περνάει. Δεν μπορώ να το εξηγήσω για να το καταλάβουν οι γυναίκες. Μόνο εκείνες που το περνάνε το καταλαβαίνουν. Με βοήθησε η οικογένειά μου και ο Γιάννης (Αϊβάζης)», είπε .

Και συνέχισε: «Ήμουν αγρίμι, δεν μιλιόμουν, ήμουν σε έναν καναπέ έκλαιγα από το πρωί μέχρι το βράδυ με υστερία και μετά γελούσα. Πολύ κυκλοθυμική κατάσταση. Ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Το πολύ έντονο ήταν 6 μήνες, μετά άρχισε να σβήνει σιγά σιγά και πήρε σαν σύνολο όμως 2 χρόνια. Μετά συνειδητά ήμουν πάνω από το παιδί για 6 χρόνια».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook