Με ευλόγησε ο Θεός και έγινα για τέταρτη φορά μανούλα, είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

H Τζένη Μπαλατσινού μίλησε σήμερα για τη γέννα, την καθημερινότητα με το μωρό αλλά και για τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και πόσο βοηθάει με το νεογέννητο γιό του.

«Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας, αλήθεια σας λέω», είπε γελώντας η Τζένη Μπαλατσινού στην Όλγα Λαφαζάνη και την εκπομπή Happy Day.

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε όμως και για τα νέα επαγγελματικά βήματα στο πλαίσιο ολοκαίνουριου πρότζεκτ που έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό, τη συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα Impact Talk.

Η Τζένη Μπαλατσινού υποδέχτηκε τέσσερις κυρίες της δημοσιογραφίας, οι οποίες μίλησαν για τη δουλειά τους ως anchorwomen στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Μαζί της βρέθηκαν η Μάρα Ζαχαρέα, η Έλλη Στάη , η Σία Κοσιώνη και Νίκη Λυμπεράκη.

«Είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον η συζήτηση και η δουλειά που ετοιμάζαμε εδώ κι έναν χρόνο με τον κ. Καφίρη ήταν πολύ πολύπλοκη, διότι το Impact Talk ως συνδρομητική πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης έχει τρεις διαφορετικούς πυλώνες. Από Σεπτέμβριο και covid επιτρέποντος θα ταξιδέψουμε και για γυρίσματα έξω, να συναντήσουμε τους Έλληνες της Ομογένειας. Στόχος της πλατφόρμας είναι να ενώσει τη dream team των Ελλήνων από όλες τις ιδιότητες» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια, που είπε πως τα τρία τελευταία χρόνια επιθυμούσε να κεφαλαιοποιήσει τις γνώσεις της και να δώσει κάτι ωραίο στον κόσμο ως «αντάλλαγμα» για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια.

“Μόλις γέννησα, οι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν σπάνια περίπτωση – Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη”

Όσον αφορά στον Βασίλη Κικίλια και στην καθημερινότητα με τον γιο τους εξομολογήθηκε: «Όταν έχεις μωρό, η καθημερινότητα είναι λίγο πιο ζορισμένη και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δόξα τω Θεό, όταν υπάρχει πρόγραμμα, τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα… Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Κοιμάται το μωράκι το βράδυ, από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα.

Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας, είπε γελώντας και έλαμπε από ευτυχία…

Από τη στιγμή που γέννησα και μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν μία σπάνια περίπτωση, αισθάνθηκα ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, αλλά δόξα τω Θεό τέλος καλό, όλα καλά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook