Οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Daily Mail με την Τζένιφερ Λοπεζ και τον Μπεν Άφλεκ έχουν κάνει το γύρο του κόσμου.

Η Τζένιφερ Λοπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να κάνουν βόλτα με τζιπ σε χειμερινό θέρετρο, στην ορεινή Μοντάνα όπου ο 48χρονος διαθέτει σαλέ.

Πρόσωπο από το περιβάλλον τους φέρεται να είπε στο αμερικανικό People ότι «έχουν ένα ισχυρό δέσιμο. Ήταν γρήγορο και έντονο, αλλά η Jennifer είναι ευτυχισμένη», ενώ μία άλλη πηγή υποστήριξε στο E!News πως δεν έπαψαν ποτέ να επικοινωνούν, μετά τη διάλυση του αρραβώνα τους, το 2004.

Πρόσφατα η Τζέι Λο χώρισε από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ενώ και ο Μπεν Άφλεκ με την Άνα ντε Άρμας αποφάσισαν να βάλουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Gigli”, αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002 και τότε ο διάσημος σταρ είχε κάνει δώρο ένα εκπληκτικό διαμαντένιο δαχτυλίδι με ένα ρόζ διαμάντι 6,1 καρατίων από τον οίκο Harry Winston. Bling, bling: Ben popped the question to Jennifer with an eye-popping 6.1-carat pink solitaire diamond from Harry Winston

Ωστόσο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι δύο σταρ χώρισαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook