Survivor – Τζέιμς Καφετζής: Αυθόρμητη η απόφαση της αποχώρησης μου (video)
Τι είπε ο πρώην παίκτης για την συμμετοχή του στο παιχνίδι και την αποχώρηση του
Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor, προέβη ο Τζέιμς Καφετζής.
Συγκεκριμένα, στις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Love it» αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησης του, καθώς και την στενή φιλία που ανέπτυξε μέσα στο παιχνίδι με το Νίκο Μπάρτζη.
Στο πρώτο μέρος της συνέντευξής του στο “Love it” ο Τζέιμς Καφετζής δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Έχει αρκετό καιρό τώρα που και οι δύο με τον Νίκο Μπάρτζη δεν ήμασταν καλά και λέγαμε τι θα κάνουμε. Πάμε να παίξουμε τη δεύτερη ασυλία κάποια στιγμή. Τον βλέπω να παίζει το δεύτερο παιχνίδι και υπέφερε, έπεσε κάτω και φώναζε “δεν αντέχω άλλο”.
Μετά πήγαμε στην καλύβα και του λέω “εγώ δεν την παλεύω άλλο, θέλω να σηκωθώ να φύγω. Το ξέρω ότι κι εσύ θες να φύγεις, αλλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ έφτασα τον στόχο μου, ενώ εσύ από την πρώτη μέρα είπες ότι ήρθες για το έπαθλο”. Του λέω “συγγνώμη, συγχώρεσέ με, αλλά να ξέρεις πως όταν βγω έξω θα σε υποστηρίζω και θα κάνω την καλύτερη κερκίδα για σένα. Θα πάω να βρω την Άννα Μαρία και θα σε στηρίζουμε μέχρι το τέλος. Θα πάω στο χωριό σου και θα φάω το γαλακτομπούρεκο της μάνας σου. Εγώ έφτασα σε μία φάση που ένιωθα ότι με έχει ρουφήξει το παιχνίδι”. Για μένα το να χάσω τον εαυτό μου, να χάσω του μυαλό μου, είναι κόκκινη γραμμή. Ο Νίκος το ήξερε, αλλά ήλπιζε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα αλλάξω γνώμη. Επειδή ξέρω τον Νίκο, οι άλλοι είναι των άκρων. Ή θα προσπαθήσουν να τον φάνε ή θα γυρίσουν την μπιφτέκα, γιατί είδαν ότι είναι δημοφιλής, και να τον πλησιάσουν. Ο Νίκος θα μείνει μόνος του, όμως. Ξέρει τι άνθρωπος είναι ο καθένας εκεί”.
Λέγαμε ότι εάν φτάναμε και οι δύο τετράδα και το έπαιρνε ο ένας από τους δύο, θα παίρναμε ένα καλό δώρο. Γενικά εμάς η Μαριαλένα μας είπε πολλά κακά πράγματα για τον πρώην της. Όταν μπήκε ο Σάκης Κατσούλης, μας είπε ότι έφαγε φρίκη. Και τότε της είπα, την πρώτη μέρα, αν είναι να σου ρημάξουν την ψυχή να τον ψηφίσουμε.
Έχει πει τέτοια πράγματα η Μαριαλένα, Ότι είμαι κακός άνθρωπος; Κακός άνθρωπος είναι πολύ βαρύ. Λέγαμε με τον Νίκο ότι η Μαριαλένα μας θυμίζει κακιά μεξικάνα πρωταγωνίστρια.»
Ολες οι Ειδήσεις
- «Ρεβεγιόν»… «ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»: Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Τζένη Μπαλατσινού : Το βίντεο με τον 5χρονο γιο της στην κουζίνα του σπιτιού
- «Εκδικητικός με προσωπικότητα αλκοολικού» ο Τράμπ, ναρκομανής ο Μάσκ και «συνωμοσιολόγος» ο Βανς, λέει η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου
- Η γιορτή της Eurovision αρχίζει στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026, στις 19:00, με την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
- Η Allwyn και ο ΟΠΑΠ ανακοινώνουν τροποποίηση των όρων της συνένωσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους
- Μητσοτάκης: Έξη μέτρα για το στεγαστικό – Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς στην επαρχία – Επιπλέον 160 εκατομμύρια σε αγρότες και κτηνοτρόφους
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον Γιάννη Καραβασάνη – Φωτογραφίες
- Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με γιορτινή διάθεση μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook