Επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από λίγες ώρες η Νικολέτα Μαυρίδη μετά την αποχώρηση της από το Survivor στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης.

Στο Survivor μετά την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη, παρέμειναν οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Τριαντάφυλλος, που και αυτή τη φορά έμεινε στο απυρόβλητο της διαδικασίας για 10η φορά.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Ειλικρινά νιώθω πολύ τυχερή που σας γνώρισα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε. Είναι δύσκολο, τρέμει η φωνή μου. Από το Survivor αυτά που κρατάω είναι οι στίβοι μάχης, ο Ηλίας Μπόγδανος μετά το αγώνισμα να τρέχει καταπάνω μου σαν τρελός, οι πανηγυρισμοί, οι συμβουλές των συμπαικτών μου, το πάρτι της Ένωσης», είπε η Νικολέτα αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το Survivor.

Η Νικολέτα Μαυρίδη, μπήκε στο παιχνίδι περίπου δύο μήνες μετά την έναρξή του, μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, τη Χριστίνα Κεφαλά, τον Παύλο Γαλακτερό και τον Γιώργο Ταβλαδάκη. Η 26χρονη χορεύτρια κατάφερε να παραμείνει στο Survivor για τρεις περίπου μήνες και συγκεκριμένα για 13 εβδομάδες.

Όσο για τα χρήματα που κέρδισε κατά τη διάρκεια παραμονής της στο Survivor; Η Νικολέτα Μαυρίδη αμείβονταν με το ποσό των 1.000 ευρώ ανά εβδομάδα.

Έτσι έφυγε από το παιχνίδι εισπράττοντας συνολικά 13.000 ευρώ.

Την άφιξη της Νικολέτας Μαυρίδη στην Αθήνα παρακολούθησε και ο πρώην παίκτης του Survivor Παύλος Γαλακτερός, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο OPEN.

Μάλιστα οι δύο πρώην παίκτες του Survivor κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο έκαναν αρκετή παρέα με κάποιους να αφήνουν να εννοηθεί ότι η σχέση τους δεν ήταν μόνο φιλική. Κάτι που και οι δύο έχουν διαψεύσει.

Η Νικολέτα Μαυρίδη με το που έφτιασε στο αεροδρόμιο συνοδεία δύο ανδρών είπε μόνο γειά σας και δεν απάντησε σε άλλες ερωτήσεις που έπεφταν βροχή…

Ο Παύλος Γιαλακτερός από το στούντιο της εκπομπής του OPEN παρακολουθούσε χαμογελαστός την άφιξη της Νικολέτας και εξήγησε στους δημοσιογράφους της εκπομπής ότι δεν τους αφήνουν , προφανώς από την παραγωγή, να κάνουν δηλώσεις…

Ο Παύλος Γαλακτερός σχολίασε και τη φήμη που αποκτούν οι παίκτες του Survivor αλλά και την απήχηση που έχουν στον κόσμο.

Σχολίασε μάλιστα και το ντόρο που είχε γίνει στο αεροδρόμιο με την άφιξη του Νίκου Μπάρτζη. «Ούτε Ολυμπιονίκης να ήταν», είπε.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook