Την κοινή επιμέλεια των παιδιών του με την Αντζελίνα Τζολί πέτυχε ο Μπραντ Πιτ μέσω δικαστήριου...

Ο 57χρονος ηθοποιός αγωνιζόταν για σχεδόν 5 χρόνια για να αποκτήσει ίσα δικαιώματα για τα έξι παιδιά που μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του.

Εκτός από τον 19χρονο Μάντοξ, τα υπόλοιπα είναι ανήλικά. Πρόκειται για τον 17χρονο Παξ, τη 16χρονη Ζαχάρα, τη 14χρονη Σιλό και των 12χρονων διδύμων Βιβιέν και Νοξ.

«Ο Μπραντ Πιτ προσπαθούσε απλώς να έχει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του και ήταν ξεκάθαρο ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το αποτρέψει. Αυτή η δίκη διήρκησε αρκετούς μήνες και υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, εμπειρογνώμονες, θεραπευτές και άλλα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά. Η απόφαση του δικαστή βασίστηκε σε όλα αυτά» είπε κοντινός άνθρωπος του ηθοποιού σε διεθνή ΜΜΕ.

Από την άλλη, η Αντζελίνα Τζολί έχει υποστηρίξει ότι έχει δεχθεί ενδοοικογενειακή βία. Οι δικηγόροι της υποστήριξαν ότι ο δικαστής «απέτυχε να εξετάσει επαρκώς την υπόθεση» και ότι έχει παραμελήσει να της επιτρέψει να υποβάλει στο δικαστήριο αποδεικτικά στοιχεία που να μιλούν για την ασφάλεια και την ευημερία των ανηλίκων…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook