Ο τραγουδιστής Βασίλης Άνης, γνωστός ως Βασίλης Αναστασιάδης, θέλησε να πάρει θέση για τα επιθετικά σχόλια σε βάρος της Αφροδίτης Λατινοπούλου και έγραψε «Το hate έχει πάει σε άλλο επίπεδο!!»

Η ” συμπαράσταση” του Βασίλη Άνη, ήρθε μετά τη θύελλα των αντιδράσεων που ξεσήκωσε η  Αφροδίτη Λατινοπούλου, πολιτευτής της ΝΔ, με ένα βίντεο που ανέβασε στο twitter για την «αξύριστη μασχάλη».

«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους» λέει και εξηγεί ότι βλέποντας τέτοιες φωτογραφίες στα social media ως γυναίκα «νιώθει άβολα, αισθάνεται ντροπή και απεχθάνεται να βλέπει τέτοιου είδους φωτογραφίες» λέει στο βίντεο.

Στο βίντεο της όμως  η πολιτευτής της ΝΔ μιλάει και για την περιποίηση των ανδρών, λέγοντας ότι «βλέπουμε από την άλλη, συνεχώς τους άνδρες, ολοένα και περισσότερο να γέρνουν προς τη γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού. Και όταν λέμε παντού, παντού. Βάφονται. Φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα και γενικότερα κάνουν πράγματα τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες».

Ο τραγουδιστής Βασίλης Άνης, πήρε θέση στα  επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου  για την ανάρτηση της, και θέλοντας να την υπερασπιστεί  έγραψε : «Το hate έχει πάει σε άλλο επίπεδο!!»

Οι απαντήσεις  όμως ” έπεσαν βροχή” και μάλιστα είναι και υβριστικές…

Πολλοί χρήστες τον κατηγορούν ότι “έγινε δικηγόρος της” και άλλοι είναι ακόμη πιο σκληροί. Ιδού και οι αποδείξεις από τα σχόλια που συγκέντρωσε.

Τι είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την «αξύριστη μασχάλη»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πολιτευτής της ΝΔ, με ένα βίντεο που ανέβασε στο twitter για την «αξύριστη μασχάλη» , έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και θύελλα επικριτικών σχολίων

«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους» λέει και εξηγεί ότι βλέποντας τέτοιες φωτογραφίες στα social media ως γυναίκα «νιώθει άβολα, αισθάνεται ντροπή και απεχθάνεται να βλέπει τέτοιου είδους φωτογραφίες».

«Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο» λέει στο βίντεο

Στο βίντεό της όμως η πολιτευτής της ΝΔ μιλάει και για την περιποίηση των ανδρών, λέγοντας ότι «βλέπουμε από την άλλη, συνεχώς τους άνδρες, ολοένα και περισσότερο να γέρνουν προς τη γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού. Και όταν λέμε παντού, παντού. Βάφονται. Φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα και γενικότερα κάνουν πράγματα τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες».

Και συνεχίζει: «Από την άλλη οι γυναίκες γέρνουν προς τους άνδρες. Μένουν αξύριστες, προβάλλουν ότι είναι αξύριστες. Ντύνονται με oversized ρούχα και πολλές φορές με ανδρικά ρούχα. Και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό. Δεν είναι. Και δεν είναι όχι μόνο φυσιολογικό, είναι αποκρουστικό. Και για τις γυναίκες και για τους άνδρες».

Και καταλήγει: «Ε, λοιπόν, μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα. Όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Και αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει εξέλιξη, διότι σε καμία περίπτωση, αυτό το οποίο αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη. Αυτό είναι εποχή των σπηλαίων. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που μία γυναίκα δεν περιποιούνταν τον εαυτό της».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook