Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Nina Flohr έδωσαν μια λαμπερή δεξίωση μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων πριν από λίγες.

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ, ο μικρότερος γιός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η πάμπλουτη Ελβετή κληρονόμος Nina Flohr έκαναν το δεύτερο γάμο τους με πολλούς καλεσμένους, αυτή τη φορά  μετά την ιδιωτική τελετή που πραγματοποίησαν τον περασμένο Δεκέμβριο στο St. Moritz, χωρίς κόσμο μόνο με τους γονείς τους,  λόγω των μέτρων της πανδημίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το περασμένο Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια δεύτερη γαμήλια τελετή και μια δεξίωση στο Cambridge της Αγγλίας. Η αφρόκρεμα της αριστοκρατίας ήταν εκεί, με την αρθρογράφο της Vogue, Alice Naylor-Leyland και τον σύζυγό της Tom να ανοίγουν τις πόρτες του σπιτιού τους για την τελετή.

Η νύφη ήταν εντυπωσιακή μέσα στο σατέν κρεμ vintage φόρεμά της, ενώ ο γοητευτικός Φίλιππος φόρεσε επίσημο μαύρο κοστούμι. Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα, που ανέβασε η Nina Flohr στον λογαριασμό της, η διακόσμηση περιελάμβανε λευκά και μοβ λουλούδια, vintage πιάτα και λευκά μπαλόνια. Στο τραπέζι υπήρχε και μια φωτογραφία του ζευγαριού από τον πρώτο γάμο τους.


Ο Φίλιππος και η Nina Flohr έκοψαν και γαμήλια τούρτα, που ήταν σε χρώματα γαλάζιο και λευκό, ενώ πόζαραν και με τον αγαπημένο τους σκύλο.


Στον πολιτικό γάμο του ζευγαριού , τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν παραστεί μόνον ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο πατέρας της νύφης Ελβετός επιχειρηματίας, Thomas Flohr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook