Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε καλεσμένη η Ναταλία Γερμανού και βέβαια η συζήτηση ήρθε στα θέματα των ημερών, για την κακοποίηση.

Οι αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου αλλά και της Ζέτας Δούκας μονοπώλησαν τη συζήτηση…

«Όχι, εγώ ευτυχώς δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο. Αλλά αισθάνομαι ακριβώς αυτό που λες κι εσύ, σαν να δόθηκε ένα σύνθημα και άνοιξαν τα στόματα. Ήταν και πολύ συγκινητική η Ζέτα σήμερα, συγκλονιστική θα έλεγα. Και βλέπω και μια παρότρυνση από μέρους της Σοφίας Μπεκατώρου και της  Ζέτας Δούκα, ότι μιλήστε. Δηλαδή, ακούω αυτό το ρήμα στην προστακτική, μιλήστε, μιλήστε μιλήστε… Και θεωρώ ότι θα ακούσουμε κι άλλα, δυστυχώς. Το δυστυχώς επειδή συνέβησαν, ευτυχώς που θα φανερωθούν», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Το θέμα είναι να νιώσει η γυναίκα ότι δεν είναι μόνη. Δηλαδή, όσο περισσότερες αποφασίσουν να μιλήσουν και να δημοσιοποιήσουν την όποια τραγωδία, βία, κακοποίηση έχουν υποστεί, τόσο περισσότερο θάρρος θα πάρουν και οι υπόλοιπες. Πλέον γίνεται πολύ μεγάλο ανακάτεμα, πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα. Ειδικά αυτά τα τελευταία δύο χρόνια που μας εξανάγκασαν να μείνουμε μέσα και επειδή δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε στο… εξωτερικό, ταξιδεύουμε στο… εσωτερικό», πρόσθεσε επίσης η Ναταλία Γερμανού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook