Η πρώην παίκτρια του Survivor Νικολέτα Μαυρίδη και ο Παύλος Γαλακτερός έχουν γίνει αχώριστοι.

Η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Παύλος Γαλακτερός βρέθηκαν μαζί και στη Μύκονο όπου πέρασαν χαλαρές στιγμές στη θάλασσα και στα σοκάκια του νησιού (δείτε εδώ το βίντεο).

Κι ενώ έντονες φήμες την θέλουν να διατηρεί σχέση με τον Παύλο Γαλακτερό μετά την επιστροφή τους από το Survivor, η Νικολέτα Μαυρίδη τηρεί σιγή ιχθύος.

Η Νικολέτα Μαυρίδη είναι πολύ ενεργή στα social media και πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια καλλιτεχνική φωτογραφία στην οποία ποζάρει topless.
Δείτε την ανάρτηση της Νικολέτας Μαυρίδη

Και βέβαια τα likes και τα κολακευτικά σχόλια έπεσαν βροχή.

Οι δυο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έκαναν αρκετή παρέα κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο με πολλούς μάλιστα λένε ότι η σχέση τους δεν είναι μόνο φιλική.

Μέχρι στιγμής και οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης επιμένουν ότι η σχέση τους είναι μόνο φιλική. Μάλιστα η Νικολέτα Μαυρίδη όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα στο περιοδικό Ciao είπε ότι δεν υπάρχει ειδύλλιο και με τον Παύλο Γαλακτερό είναι σαν αδέλφια.

Να θυμίσουμε πάντως πώς όταν η Νικολέτα Μαυρίδη γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο  και από τους πρώτους που συνάντησε πριν καλά καλά  δεί τους φίλους της, ήταν ο Παύλος Γαλακτερός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook