Τα δίδυμα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαίτη έκλεισαν σήμερα τα 18 τους και ενηλικιώθηκαν.

Η Νατάσα Παζαίτη και ο πρώην πρωθυπουργός καμαρώνουν τα διδυμάκια τους, Αλέξανδρο και Αλίκη που έχουν πια μεγαλώσει και είναι πανέμορφα.

Η Νατάσα Παζαίτη, είναι μια ευτυχισμένη μητέρα αλλά και λαμπρή γιατρός με εξειδίκευση στον καρκίνο του μαστού που έχει αναπτύξει μάλιστα και νέες μεθόδους θεραπείας και τα τελευταία χρόνια βοηθάει γυναίκες που νοσούν.

Η πάντα γοητευτική και στιλάτη Νατάσα Παζαίτη είναι σήμερα και μια χαρούμενη μανούλα που είδε τα παιδιά της να μεγαλώνουν και πλέον έχουν περάσει στην ενήλικη ζωή τους .

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού ευχήθηκε λοιπόν δημόσια στα δίδυμα παιδιά της Αλέξανδρο και Αλίκη, που σήμερα ενηλικιώνονται με τα πιο γλυκά και συγκινητικά λόγια αλλά και με ένα ακόμα πιο συγκινητικό βίντεο με πολύ αγάπη από την ημέρα που εκείνη και ο Κώστας Καραμανλής τα πήραν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους, την πρώτη τους μέρα στο σχολείο, μέχρι σήμερα.

Η Νατάσα Καραμανλή, έγραψε:

«Ευτυχία είναι…να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται… Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18.
Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές.
Να μην ξεχνάτε τις παιδικές σας αναμνήσεις και να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που αγαπάτε.
Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας.
Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας…αξία ανεκτίμητη!!!!», αναφέρει στο δημόσιο μήνυμά της στο Instagram η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook