Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ανανεωμένη και χαρούμενη με τη ζωή της να έχει μπεί σε νέα φάση

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπροστά στον καθρέφτη της και την πισίνα κολάζει…

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το εκρηκτικό μοντέλο που συμμετείχε στο GNTM κι έκανε συχνά πυκνά … άνω κάτω το παιχνίδι ετοιμάζεται για κάποια έξοδο της.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανάρτησε φορά μια μαύρη πουκαμίσα και ένα μαύρο σόρτς που τονίζει τα καλλίγραμμα πόδια της.

Το λουκ συμπληρώνει με θηλυκά σέξι πέδιλα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη , ποζάρει στον καθρέφτη της και δείχνει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

Στο ίδιο βίντεο η Δήμητρα Αλεξανδράκη , απολαμβάνει και το μπάνιο της ξαπλωμένη δίπλα στην πισίνα φορώντας ένα υπέροχο ολόσωμο μαύρι μαγιό με ανοίγματα , που αναδεικνύει το κορμί της και τις τέλειες αναλογίες της, προκαλώντας εγκεφαλικά…

Δείτε το βίντεο

Πάντως να πούμε ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι πιο fit από ποτέ , καθώς φαίνεται ότι έχασε κάποια κιλάκια που είχε πεί ότι πήρε μέσα στον Μάιο.

«Νιώθω πάρα πολύ juicy γιατί έχω πάρει εφτά κιλά. Μη με ρωτήσετε που τα πήρα, τα παίρνω ομοιόμορφα γι’ αυτό δεν φαίνονται. Έχω βαρύνει λίγο, είχε πεί σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τη συνάντησαν σε κάποια εκδήλωση.

«Θα συμμετείχα ξανά στο GNTM για να τους κάνω λίγο άνω κάτω» είχε αναφέρειπριν όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους.

Όλο αυτό το διάστημα και μετά τον τελευταίο της χωρισμό, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απέφευγε να μιλά για την προσωπική της ζωή, μέχρι που είδαμε πριν μερικές εβδομάδες τις αποκαλύψεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Είχε ανεβάσει ένα βίντεο από την βραδινή βόλτα με το αμόρε της, δείχνοντας να να απολαμβάνει την παρέα της, αποφεύγοντας ωστόσο είχε αποφύγει να δείξει το πρόσωπο αλλά και την ταυτότητα του νέου της αγαπημένου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook