Η Μαρία Σάκκαρη είναι θαυμάστρια της Άννας Βίσση.

Η κορυφαία τενίστρια της Ελλάδας Μαρία Σάκκαρη διασκέδασε στην πρώτη καλοκαιρινή συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Αλσος.

Το αποκάλυψε η ίδια η Άννα Βίσση με την οποία η Μαρία Σάκκαρη γνωρίζεται!

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η Άννα Βίσση πάνω στην σκηνή  ακούγεται να λέει: «Ποιο κορίτσι είναι σήμερα μαζί μας; Η πρωταθλήτρια μας η Μαρία Σάκκαρη καλώς ήρθες », με τον κόσμο να την καταχειροκροτεί.

Και η Άννα Βίσση συνέχισε να τραγουδά φωνάζοντας Μαρία, Μαρία και να της αφιερώνει τραγούδια!

Η Μαρία Σάκκαρη εκτός από κορυφαία τενίστρια είναι μια νέα γυναίκα που αγαπά τη μουσική. Είναι μάλιστα και φαν της Αννας Βίσση , γεγονός που απέδειξε και το Μάιο του 2020 στις «Μουσικές Αγάπης» της 24Media, μιας φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας που ένωσε αθλητές και μουσικούς.

Τότε η Μαρία Σάκκαρη «προκάλεσε» την Άννα Βίσση να της τραγουδήσει την επιτυχία της «Τα Πράγματα» και η δημοφιλής τραγουδίστρια το έκανε με χαρά. .

Σε συνέντευξη της  η Άννα Βίσση είχε πεί για την Μαρία Σάκκαρη:

«Η αφορμή που είμαι εδώ, είναι η φίλη μου η Μαρία που παρακολουθώ εδώ και δυο χρόνια στη δράση της, όπως και τον Στέφανο Τσιτσιπά. Είμαι του τένις εγώ, παίζω από 6 χρονών. Είχαμε γήπεδα στην Κύπρο, ελεύθερα στις γειτονιές μας. Δεν ήταν πλούσιο άθλημα, μπορούσε ο καθένας να το έχει ως μέρος της ζωής του. Έπαιζα λοιπόν, μου άρεσε πολύ και ήμουν καλή. Έχω παίξει και σε πρωταθλήματα, εδώ στο Πολιτεία Tennis Club, έχω πάρει πολλά κύπελλα – κυρίως double, εκεί είμαι πιο καλή. Η Μαρία έχει υποσχεθεί να μου διορθώσει κάποια πράγματα στο forehand, έχει κάποια ελαττωματάκια. Την αγαπώ πολύ, έρχεται και με βλέπει συχνά και την ευχαριστώ».

Η Άννα Βίσση άνοιξε χτες Δευτέρα 14 Ιουνίου τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της στο Θέατρο Άλσος όπου θα τραγουδήσει και σήμερα 15 Ιουνίου με τις δύο συναυλίες να είναι sold out.

Και μάλιστα μετά από απαίτηση των θαυμαστών της η Άννα Βίσση θα δώσει άλλες δύο συναυλίας στο Άλσος στις  29 και 30 Ιουνίου.

Η μοναδική ερμηνεύτρια ενώνεται ξανά με την «χρυσή» 12μελή μπάντα της και παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό ένα τρίωρο -ανατρεπτικό- μουσικό ταξίδι.

Θρυλικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμοί από την πλούσια προσωπική της διαδρομή, αλλά και αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από την ελληνική και διεθνή σκηνή, εναλλάσσονται μαγικά, σε μια καλοκαιρινή γιορτή της μουσικής!

Το κέφι στην πρώτη συναυλία της Άννας Βίσση δεν σταμάτησε ούτε κι όταν έπιασε η βροχή. Κάποιος μάλιστα από τους θαυμαστές,  της έδωσε και μια ομπρέλα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook