Ο Τζέιμς Καφετζής, πρώην παίκτης του Survivor έδειξε σήμερα ένα πρόσωπο κοινωνικής ευαισθησίας.

Ο Τζέιμς Καφετζής, όπως έχει δηλώσει μετά την αποχώρησή του από το Survivor δεν βλέπει πια το ριάλιτι, αλλά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε λίγο πριν τον τελικό του παιχνιδιού να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα με έντονη ανθρωπιά και κοινωνικό πρόσημο.

Θέλησε να πεί στον κόσμο πως το πραγματικό Survivor δεν είναι αυτό που έζησαν στον Άγιο Δομίνικο αλλά ότι υπάρχουν άνθρωποι μαχητές, αληθινοί Survivors στην ζωή, όπως η μικρή Δήμητρα.

Η ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή
“Επειδή μου έρχονται πολλά μηνύματα για το ποιον θα στηρίξω στον τελικό του Survivor, θέλω να σας δείξω που θα δώσω την “ψήφο” μου. Θα ψηφίσω μια αληθινή Survivor που apparently με στήριζε κιόλας όσο ήμουν στο παιχνίδι ώστε να βοηθήσω να γίνει λίγο καλύτερη η καθημερινότητά της. Επιτέλους κλείνει πλέον αυτός ο κύκλος οπότε ας τον κλείσουμε με αγάπη.”, έγραψε ο Τζέιμς Καφετζής.

Τζέιμς Καφετζής Survivor
Και στο επόμενο ακριβώς story εξήγησε ακριβώς τι εννοούσε γιατί το μυαλό όλων πήγε ότι στηρίζει την Μαριαλένα.
Ο Τζέιμς παρότρυνε τον κόσμο αντί να ψηφίσει για να αναδειχθεί κάποιος νικητής του Survivor να κάνει την ίδια ακριβώς κίνηση για να δώσει λίγη ευτυχία σε ένα κοριτσάκι που πραγματικά το έχει ανάγκη. Τζέιμς

Χαμός με το Ευτυχείτε

Ωστόσο τα όσα δημοσιοποίησε ο Τζέιμς Καφετζής φαίνεται ότι παρερμηνεύτηκαν για το ποιόν θέλει νικητή του Survivor. Έτσι η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Ευτυχείτε» σχολίασαν ότι πως ο Τζέιμς θέλει την Μαριαλένα να σηκώσει το τρόπαιο, κάτι που όμως δεν ειπώθηκε ποτέ.
Ο Τζέιμς Καφετζής που παρακολούθησε τα σχόλια και το όλο θέμα ενοχλήθηκε ιδιαίτερα αλλά και απόρησε για το πώς παρερμηνεύτηκαν τα όσα έγραψε και ανάρτησε ένα tweet, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πείτε μου ότι αυτό είναι photoshop please.” Απίστευτο άδειασμα του Τζέιμς στο Ευτυχείτε

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζέιμς Καφετζής αντιδρά σε σχόλια ψυχαγωγικών εκπομπών για το Survivor και δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Πριν από λίγο καιρό άλλωστε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στο ΣΚΑΙ έκανε μια επεισοδιακή εμφάνιση κατηγορώντας τους συντελεστές ότι δεν ήταν δίκαιοι απέναντι του όταν ήταν στο παιχνίδι και παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της παρουσιάστριας είχε αποχωρήσει…

Δείτε εδώ τι λένε τα γραφεία στοιχημάτων για το νικητή του Survivor 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook