Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άφησε ασχολίαστη την επίθεση που δέχτηκε με αφορμή τον Κωνσταντίνο Αργυρό, από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το Πρωϊνό».

Πριν 3 μέρες η Ιωάννα Μαλέσκου είχε βρεθεί καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι» και είπε ένα τραγούδι του δημοφιλούς Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η επιλογή του τραγουδιού που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου σχολιάστηκε από τους παρουσιαστές του «Πρωϊνού» στον ΑΝΤ1.

Η Νάνσυ Παραδεισάνου, όταν ρωτήθηκε απάντησε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είπε ένα τραγούδι του Αργυρού και πέταξε το καρφί της, δηλώνοντας : «Άλλη μία που θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού». Τη σκυτάλη πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αφήνοντας σπόντες και για την απονομή από την παρουσιάστρια βραβείου στα MAD Awards στον τραγουδιστή.

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα σχόλια των συνεργατών της, οι οποίοι άφησαν σπόντες και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Σήμερα, 1η Ιουλίου η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε την ευκαιρία και απάντησε έμμεσα σε όλα αυτά που ειπώθηκαν στο πρωινό.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε:

«Πάντως αυτό που είπε η Βίκυ ότι έχει κάνει τόσα πράγματα στα επαγγελματικά αλλά στέκονται στα προσωπικά, είναι κάτι που το αντιλαμβάνομαι. Αρέσει στον κόσμο και στους δημοσιογράφους να βρίσκουν σχέσεις. Το θέμα είναι ότι κάποιοι… δεν θέλουν στις πλάτες των άλλων να κάνουν καριέρα ή να τους συζητάνε.

»Οι άλλοι απ’ έξω μπορεί να νομίζουν ότι έτσι γίνεται. Εμένα μ’ αρέσει να μιλάνε για τη δουλειά μου. Κάποιοι δεν έχουν ανάγκη να τους συνδέσουν με κάποιους άλλους. Είναι αυτόφωτοι».

Δείτε το βίντεο:

Και εδώ δείτε τα σχόλια που ακούστηκαν πριν τρείς μέρες για την Ιωάννα Μαλέσκου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook