Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για Κιμούλη: «Έπαιρνα χάπια, ήμουν φοβισμένη»…
Μετά τη Ζέτα Δούκα , τη Κατερίνα Γερονικολού , την Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη , ξεσπάει κατά του Γιώργου Κιμούλη .
Με μια χειμαρρώδη ανάρτηση , η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, περιγράφει τα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους , απο την οποία τελικά αποχώρησε για να περιφρουρήσει την ψυχική της υγεία…
Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για τον Γιώργο Κιμούλη:
«Θέλω να πω κι εγώ ένα δυνατό φτάνει πια, μετά το θαρραλέο βήμα που έκανε η Ζετα! Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητα και η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος ανθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης.
Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί σχεδόν μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα από τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντι μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα. (τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα).
Μιλάω τώρα γιατί τώρα είναι η σωστή στιγμή, γιατί τώρα δεν είμαι μόνη μου, τώρα δεν φοβάμαι να το εκφράσω γιατί πάντα σκεφτόμουν ότι θα υπάρξει η ιδανική στιγμή που θα μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις ιστορίες γυναικών, συναδέλφων που έχουν υποφέρει από την τυραννία ενός και μόνο ανθρώπου. Μιλάω για να τελειώσει αυτή η εποχή», έγραψε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Σταθερά πρώτο σε τηλεθέαση το Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο στο MEGA.
- Εθνικό Λαχείο: Στις 20 Μαΐου ξεκινούν οι κληρώσεις της νέας έκδοσης – Στα Ιωάννινα ο νικητής του 1 εκατ. ευρώ που κέρδισε τον Μεγάλο Λαχνό της 272ης έκδοσης
- ΕΡΤ1 – «Ferto Promo Tour – The Movie»: Το συναρπαστικό ταξίδι του Akyla προς τη σκηνή της Eurovision – Σάββατο 16.05.2026 – Δείτε το βίντεο
- Συνάντηση Τραμπ – Σι: H «νέα εποχή» στις σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας, η «κόκκινη γραμμή» για Ταϊβαν και η αναφορά στην «Παγίδα του Θουκυδίδη»
- Γεωργιάδης για Ανδρουλάκη: Λίγο πριν το πρώτο Μνημόνιο νοίκιασε ακίνητο στο Δημόσιο, το ανακαίνισε με κρατικά χρήματα και έκτοτε έχει λάβει 1,2 εκατ. ευρώ – «Είσαι λασπολόγος, είναι όλα νόμιμα, θα πάμε στη Δικαιοσύνη» απαντά το ΠΑΣΟΚ
- Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός – Η Βαλένθια νίκησε 81-64 και πήρε το εισιτήριο για το final-4 της Αθήνας
- Κεφαλονιά: Στη δημοσιότητα τα τελευταία μηνύματα που έστειλε η 19χρονη Μυρτώ στη μητέρα της – «Μαμά μου, σε ευχαριστώ πολύ»:
- «Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ», CELEBRITYEDITION! Την Παρασκευή, 15 Μαΐουστις 19:50 παίζουμε σε ρυθμούς Eurovision
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook