Ο Γιώργος Πορφύρης φτιάχνει στη νέα πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ, Καλοκαίρι #not μπούτια γαλοπούλας με γλυκοπατάτες στον φούρνο και γιαούρτι.

Υλικά: 4 μπούτια γαλοπούλας, 4 γλυκοπατάτες, ½ κιλό γιαούρτι. Για τη μαρινάδα: 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα, 1 κ.γ. κύμινο, 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι. Για το γιαούρτι: 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες, 1 μεγάλο καρότο τριμμένο και 1 στυμμένο λεμόνι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook