Θετική στον κορωνοϊό είναι μετά τον Τζέιμς Καφετζή είναι και η πρώην Survivor Νικολέτα Μαυρίδη.

Η Νικολέτα Μαυρίδη που εμφανίστηκε χτες στον ημιτελικό του Survivor στο Άλσος Βείκου , βγήκε θετική στο τεστ για κορωνοϊό και αναγκάστηκε να γυρίσει στο σπίτι της, όπου και θα παραμείνει σε καραντίνα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, με instastories, που έκανε ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της υγείας της.

Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας με νέο Instagram Story αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει κάποια συμπτώματα Covid-19 όπως κόπωση και πυρετό.

«Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα ξανά. Πραγματικά γίνεται ένας χαμός, σας ευχαριστώ πάρα πολύ από την καρδιά μου. Ευχαριστώ και τους φίλους μου που με ανέχονται και με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο. Σήμερα είναι μία δύσκολη μέρα, κοιμάμαι όλη μέρα, πονάει το κεφάλι μου. Είχα και πυρετό… Οπότε ελπίζω να το περάσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται…» σημείωσε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

Θετικός στον κορωνοϊό βγήκε χτες στο Άλσος Βείκου και ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος παρότι εμφανίστηκε και φωτογραφήθηκε μετά το τέστ αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι του όπου και παραμένει σε καραντίνα 14 ημερών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook