«Μια ημερομηνία δεν είναι μόνο ένα νούμερο… Αλλά ατελείωτες αναμνήσεις.» έγραψε μεταξύ άλλων ο Ντάνος.

Λίγα λεπτά μετά τη νίκη του Σάκη Κατσούλη στο Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πρώτος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης το 2017, έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα.

Ο Ντάνος ανήρτησε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων από την παρουσία του στο παιχνίδι και έγραψε: «Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Σας ευχαριστώ για όλα. Συγχαρητήρια στον νικητή του #survivor2021».

Ήδη στον ΣΚΑΙ ετοιμάζονται για του χρόνου, σε μια προσπάθεια που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή.
Και αυτό γιατί θα παρακολουθήσουμε το Survivor All Star, όπου Τουρκία, Ρουμανία, Ελλάδα θα παίζουν μεταξύ τους.

Και ο στόχος της παραγωγής είναι να φορέσουν τη …φανέλα της εθνικής Ελλάδος οι καλύτεροι παίκτες που έχουν περάσει ποτέ! Και για αγωνιστικούς, αλλά και για …τηλεοπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη προσεγγιστεί ο Μάριος Πρίαμος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Ηλίας Γκότσης που κατέκτησε το Survivor 2, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή θα προσπαθήσει να πείσει τους Ηλία Μπόγδανο, Τζέιμς Καφετζή και Σάκη Κατσούλη.

Από την άλλη, οι επαφές ήδη έχουν ξεκινήσει με την Κατερίνα Δαλάκα, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την Καρολίνα Καλυβά και την Εύη Σαλταφερίδου, ενώ και η Μελίνα είναι στα υπόψιν.

Οι παίκτες που έχουν ήδη απορριφθεί φαίνεται να είναι οι Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Στέλιος Χανταμπάκης, Ορέστης Τσανγκ, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Μαριάννα Καλλέργη, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ντάρια Τουρόβνι, επειδή πήραν μέρος στο Nomads του ΑΝΤ1!

Το μεγάλο ατού βέβαια της παραγωγής είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα και οι πιθανότητες είναι με το μέρος της παραγωγής…

Λέτε πως για αυτόν το λόγο, ο Ντάνος έκανε τις παρακάτω αναρτήσεις;

«Μια ημερομηνία δεν είναι μόνο ένα νούμερο… Αλλά ατελείωτες αναμνήσεις.»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook