«Η Μαριαλένα δηλώνει ό,τι κι εγώ γιατί ό,τι βλέπατε ήταν αυτό ακριβώς που ζούσαμε. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά γιατί οι συνθήκες μας έφεραν κοντά. Την αγαπάω, με αγαπάει...»

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

«Νιώθω μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, κρατάω κι ένα τρόπαιο που το αποδεικνύει. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος. Χρειάζομαι χρόνο για να ηρεμήσω και να καταλάβω τι συμβαίνει πραγματικά» ανέφερε αρχικά και μίλησε για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που δήλωσε single:

«Η Μαριαλένα δηλώνει ό,τι κι εγώ γιατί ό,τι βλέπατε ήταν αυτό ακριβώς που ζούσαμε. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά γιατί οι συνθήκες μας έφεραν κοντά. Την αγαπάω, με αγαπάει, το δείξαμε και δε μπορεί να είναι όλα ψεύτικα. Υπάρχουν πολλοί που το είπαν αυτό, όπως έμαθα, αλλά φάνηκαν όλα. Προσπάθεια επανασύνδεσης θα είχα κάνει αν ήταν, είμαστε δύο άνθρωποι ώριμοι και θα δούμε πώς θα πάει. Σίγουρα δεν θα χαθούμε».

«Με τους γονείς της Μαριαλένας δεν έχω μιλήσει, αλλά θα μιλήσω γιατί έμαθαν όσα ειπώθηκαν μέσα από την εκπομπή»…

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της Μαριαλένας είχε μιλήσει υποτιμητικά για εκείνον:

«Δεν ανακατεύτηκα ποτέ στη ζωή της Μαριαλένας αλλά όταν βλέπω βλέπω ότι την κοροϊδεύουν γίνομαι σκυλί να τους φάω… Εγώ θα την συμβούλευα “από τη στιγμή που θέλεις, αν θέλεις, παιδί μου να προχωρήσεις μαζί του, προχώρα αλλά θα είσαι άξια της μοίρας σου”… Δεν τον πιστεύω πια, δεν το πιστεύω… Νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει χίλια πρόσωπα και θέλω να κερδίσει οποιοσδήποτε άλλος το Survivor εκτός από τον Σάκη»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook