Εκθαμβωτική, τραβώντας όλα τα βλέμματα επάνω της, εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή των VMA 2021 η Ιωάννα Μαλέσκου για να δώσει το βραβείο Καλύτερο Βίντεο Λαϊκό.

«Λένε ότι καλό πράγμα αργεί, άρα ήθελα να ανέβω πολύ αργά αυτήν την σκάλα», είπε η παρουσιάστρια, η οποία εμφανίστηκε με ένα κίτρινο φόρεμα.

Μαζί της ο Pastry Chef, Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Το βραβείο πήγε στον Κωνσταντίνο Αργυρό για το βίντεο του τραγουδιού «Αθήνα μου», που ήταν συνυποψήφιος με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, όπως η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής παραλαμβάνοντας το βραβείο και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και συνεργάτες του, αλλά κυρίως τον κόσμο που τον στηρίζει.

Φούντωσαν οι φήμες…

«Ξέρεις πόσες φορές… Το ζεϊμπέκικο δεν είναι γυναικείος χορός και έχουμε πει… «γεια σου ρε Αργυρέ» καλά τα λες κι έχουμε τραγουδήσει και χορέψει το Αθήνα μου;», είπε η παρουσιάστρια με τον τραγουδιστή να αναρωτιέται:

«Το έχεις χορέψει κι εσύ; Δεν σε έχω δει», με την Ιωάννα να απαντά: «Θα με δεις πολύ σύντομα έτσι όπως πάμε…», αποκάλυψε.

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια είχε απαντήσει στις σπόντες πρωινής εκπομπής για τη σχέση της με τον τραγουδιστή!

To απόσπασμα από το MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook