Η Χριστίνα Κεφαλά, πρώην παίκτρια του Survivor, ήταν απούσα από τον μεγάλο τελικό στο ανοιχτό θέατρο Γαλατσίου καθώς μετά από το τεστ βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Στο νοσοκομείο παραμένει ακόμα η πρώην παίκτρια του Survivor, Χριστίνα Κεφαλά.

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για την κατάσταση της υγείας μου, νοσηλεύομαι ακόμη στο νοσοκομείο. Είμαι πολύ καλύτερα. Οι πυρετοί έχουν πέσει, όμως η κατάσταση του σώματός μου θέλει κάποιες μέρες να επανέλθει. Εύχομαι να τελειώσει σύντομα και να σας πρήξω ξανά με στόρυ. Έχω ανάγκη να σας μιλήσω», έγραψε στο Instagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της.

«Διαγνώστηκα με covid από το μοριακό που κάναμε από την Αcun για τον ημιτελικό και τον τελικό. Ήμουνα θετική και μου γύρισε σε πνευμονία. Είχα υψηλό πυρετό τρεις μέρες γι’ αυτό μάλλον και δεν έπεφτε. Είχα κόπωση όλη την ώρα, δύο μέρες είχα κόπωση. Ένιωθα κάπως κουρασμένη πολύ, ενώ κανονικά έκανα το πρόγραμμα μου και αυτά και τη γυμναστική μου, πήγαινα για τρέξιμο αλλά ένιωθα πολύ κουρασμένη. Και την Παρασκευή που πήγα για τον covid για το μοριακό ένιωθα λες και είμαι… έχω δέκατα άλλα δεν είχα και το Σάββατο έκανα πυρετό. Μέχρι και 39,5 έκανα και δεν έπεφτε για ώρες. Μετά από τρεις μέρες είχα υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε και μου έκανε θέμα όλο αυτό» είχε πει πριν λίγες μέρες για την περιπέτειά της…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook