Μαζωνάκης για τα παιδικά του χρόνια: «Όταν θέλω να ηρεμήσω, σκέφτομαι ότι είμαι στο Πέραμα και παίζω»
Με αφορμή την ταινία μικρού μήκους που είναι βασισμένη στη ζωή του, ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε στο ένθετο “Κ” της Καθημερινής.
«Δεν θα ξεχάσω ένα βράδυ που τελείωσε το γύρισμα και ήταν τόσο γαλήνια όλα στο καρνάγιο και θυμόμουν την παιδική μου ηλικία με τη γιαγιά μου στο Πέραμα, η συγκίνηση είναι λίγη σαν λέξη για να περιγράψει τι ένιωθα.
Τον τελευταίο χρόνο, έπαιρνα τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, τη μάνα μου – δεν την έχω πει ποτέ μητέρα – και τους έλεγα ότι θέλω να πάω στο Πέραμα να δω αν υπάρχει ακόμα το σπίτι της γιαγιάς μου και αν οι αδερφές του πατέρα μου είναι ακόμα εκεί.
Πριν από πέντε μήνες πήγαμε με τον πατέρα μου και υπήρχαν όλα, πήγα στο σπίτι της γιαγιάς και πέτυχα κάτι ξαδέρφες μου.
Πολλές φορές πριν κοιμηθώ, όταν θέλω να ηρεμήσω, σκέφτομαι ότι είμαι εκεί και παίζω. Ήθελα να με αφήνουν οι γονείς μου εκεί, γιατί μου έκαναν τα χατίρια οι θειάδες μου, ήμουν και ο τελευταίος Μαζωνάκης, δεν υπάρχει άλλος Γιώργος Μαζωνάκης, οπότε μου ήρθε όλο αυτό με την ταινία.
Ολες οι Ειδήσεις
- «ΗΠΑ: Στις κάλπες σήμερα για τις ενδιάμεσες εκλογές – Η μάχη για τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων» – Κρίσιμο crash test για τη δεύτερη θητεία Τραμπ»
- Άννα Βίσση για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ: Είμαι περήφανη που ήμουν η πρωταγωνίστρια σε κάτι τόσο φιλόδοξο
- Καλαμάτα – Ηρακλής 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στη Νίκαια
- Δημοσκόπηση ALCΟ: Προβάδισμα 10 μονάδων για τη ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, στο 13,4% η ΕΛΑΣ, στο 11,4% το ΠΑΣΟΚ, απώλειες για το κόμμα του Κασιδιάρη
- Ατρόμητος – Βόλος 3-0: Πρώτη νίκη στη Super League για τους Περιστεριώτες κόντρα στους 9 Θεσσαλούς
- Η Μαριέττα Χρουσαλά ταξίδεψε στην Τανζανία: Το να βρίσκομαι μέσα στη φύση ήταν ευλογία
- Ο ΣΚΑΪ ψηλά: Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, σταθερά πρώτος στην ημερήσια τηλεθέαση
- MEGA: Η ψυχαγωγία στην πρώτη θέση της τηλεθέασης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook