Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου εξέφρασαν μέσω της εκπομπής Καλοκαίρι #not του ΟΡΕΝ τη θλίψη τους για τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Ξύπνησα και μου είπαν έφυγε ο Τόλης, δεν ήθελα να το πιστέψω, δυστυχώς είναι αλήθεια», είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, τονίζοντας πως ο ίδιος έχει να νιώσει έτσι από τότε που έφυγε ο πατέρας του από τη ζωή. Μίλησε για έναν άνθρωπο γλυκό, ζεστό, δοτικό, σημειώνοντας πως δεν θα ξεχάσει τίποτα από τις στιγμές που πέρασε μαζί του.

Στην εκπομπή μίλησε και η Ζωζώ Σαπουντζάκη:

Γιώργος Βάλαρης: Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ένας άγγελος

Για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου μιλά ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης, κάνοντας λόγο για έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν δοτικό καλλιτέχνη, έναν άγγελο. Αναφερόμενος στην τελευταία συνεργασία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο, έκανε λόγο για ένα σπουδαίο δώρο.

Μαρία Ιωαννίδου: Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου

«Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει! Το πληροφορήθηκα από εσάς! Από εσάς! Είναι συγκλονιστικό!», αναφώνησε με λυγμούς η Μαρία Ιωαννίδου, όταν την κάλεσαν στο τηλέφωνο από την εκπομπή.

Τη θλίψη του για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου εξέφρασε ο τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο τραγούδι που ηχογράφησαν μαζί, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλλιτεχνικό του πατέρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις