Ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν μάσαγε τα λόγια τους μπροστά στις κάμερες, αφού επέλεξε να ζήσει μια ζωή αντισυμβατικά και ντόμπρα...

Το 1982 ο Σταμάτης Κόκοτας και ο Τόλης Βοσκόπουλος, μετά από έφοδο της αστυνομίας στα σπίτια τους συνελήφθησαν για παράνομη οπλοκατοχή και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του εισαγγελέα, είπαν ότι δέχονταν απειλές, για αυτό και οπλοφορούσαν…

Η εφημερίδα Απογευματινή έγραφε τότε: “Πριν από ενάμιση χρόνο δυο μασκοφόροι λήστεψαν τον Κόκοτα και του πήραν περίπου 1 εκατομμύριο δραχμές, ενώ τόσο αυτός όσο και ο κύριος Βοσκόπουλος έχουν απειληθεί από “νονούς” της νύχτας και μερικές φορές έχουν υποκύψει σε εκβιασμούς. Ο Βοσκόπουλος είπε ότι αγόρασε το πιστόλι από τον θυρωρό του Κέντρου, όπου τραγουδούσε, αντί 60.000 δραχμών”.

Εν τω μεταξύ και οι δύο τραγουδιστές πήραν άδειες οπλοφορίας τις οποίες κατέθεσαν στο δικαστήριο.

«Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν αλλά πρέπει να οπλοφορώ… Δυστυχώς έτσι όπως έχει γίνει η κοινωνία μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεχόμαστε απειλές και πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας» είχε πει.

Αξέχαστες έχουν μείνει οι δηλώσεις του τραγουδιστή στις κάμερες το 2000 όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με τις απειλές:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook