Ο Γιώργος Πορφύρης μάς φτιάχνει μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι.

Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι κιλότο σε κομμάτια, 2 κρεμμύδια, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 συσκευασία άγριο ρύζι, 2 λεμόνια, 1 κύβος ζωμός βοδινού, ½ άνηθο, ½ μαϊντανό, 2 σέλερυ, 2 καρότο, 1 ποτήρι λευκό κρασί, 2 κρόκους και 1 κ.γ μπαχάρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις