Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι όπως φαίνεται το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μπορεί να μην επιβεβαιώνουν το ειδύλλιο, ωστόσο κάνουν μαζί διακοπές και η ατμόσφαιρα δείχνει ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Μετά τις αποδράσεις σε Ζάκυνθο, Νάξο και Χαλκιδική, όπου πέρασαν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με φίλους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, πήγαν για κάμπινγκ στη Μεσσηνία.

Το okmag.gr απαθανάτισε την Ιωάννα και τον Δημήτρη στη θάλασσα, να απολαμβάνουν τις βουτιές τους, αλλά και σε παραδοσιακή ταβέρνα, όπου γευμάτισαν μετά την παραλία.

Όπως θα διαπιστώσετε, στις φωτογραφίες του okmag.gr οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που υπήρχαν τριγύρω.

Αξίζει να σημειωθεί πώς και η πάντα καλά πληροφορημένη Soula Glamorous, είχε απτές αποδείξεις για την κοινή εξόρμησή της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Μεσσηνία, τις οποίες και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πάντως όταν η Ιωάννα Τούνη ρωτήθηκε τι τρέχει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, είχε πει:

«Ποιοι με θέλουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Όλα καλά. Είμαι ελεύθερη προς το παρόν… Δεν ξέρω για το My Style Rocks All Star, βγήκα για έναν καφέ.

Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις στον δρόμο, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή σε ένα τέλειο πλατό και θα είμαι…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook