Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο της: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε…»

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού με τον Κρατερό Κατσούλη, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στο περιοδικό OK! και στον Νίκο Γεωργιάδη.
Η Κατερίνα Καραβάτου είπε πως με τον Καρατερό θα είναι για πάντα οικογένεια…:
«Προφανώς. Αλλιώς θα ήμασταν μη σοβαροί, μη συνετοί άνθρωποι και όχι αντάξιοι των τόσο σοβαρών και σημαντικών περιστάσεων. Με τον Κρατερό έχουμε δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνά μας. Η ανακοίνωση τα λέει όλα και δείχνει το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας. Δεν ήταν κάτι που έγινε χωρίς σκέψη… Είμαστε μια πολύ καλή παρέα οι τρεις μας. Γνωρίζουν ότι η μαμά τους είναι πάντα εκεί, βράχος».
Τι είναι για σένα ο Κρατερός;
Θα είναι για πάντα ο μπαμπάς του Αρίωνα και της Αέλιας. Θα είμαστε πάντα οικογένεια.
Ένα από τα πρώτα πράγματα που ακούστηκαν ήταν ότι και εσείς δεν καταφέρατε να ξεφύγετε από την «κατάρα» των τηλεοπτικών ζευγαριών. Γιατί είναι μια δουλειά μη συνηθισμένη, με δημόσια προβολή και φώτα πολλές φορές εκτυφλωτικά.
Δεν μας επηρέασαν ποτέ τα φώτα. Δεν βασίσαμε εκεί τη σχέση μας. Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν λειτουργήσαμε ποτέ ανταγωνιστικά μεταξύ μας.
Έχεις συνειδητοποιήσει μέσα σου ότι έχει κλείσει οριστικά ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου;
Αυτές είναι ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω τώρα γιατί είναι μια συνθήκη που δεν γνωρίζω, είναι εντελώς αχαρτογράφητα τα νερά αυτή τη στιγμή. Θα χρειαστούμε όλοι τον χρόνο μας.
Γνωρίζοντας την τεράστια αδυναμία που έχετε στα παιδιά σας, είσαι σίγουρη πως κάνατε ό,τι περνούσε από το χέρι σας για να μη φτάσετε στον χωρισμό;
Κάναμε, όπως ακριβώς λέει και η ανακοίνωση, μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε.
Φαντάζομαι ότι υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας.
Και μάλιστα πολύ καλή. Για εμάς αυτό είναι αυτονόητο.
Συμβουλεύτηκες ειδικό σχετικά με την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα της οικογένειάς σας;
Θα σου πω μόνο ότι μετά την τελευταία νοσηλεία μου συμβουλεύομαι μία φορά την εβδομάδα έναν ειδικό. Χρειάστηκα βοήθεια και εξακολουθώ να την παίρνω, γιατί με έχει βοηθήσει πολύ σε όλους τους τομείς. Το έχω ανάγκη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Τραμπ μετακινεί πυρηνικά υποβρύχια σε «κατάλληλες θέσεις» μετά τα σχόλια Μεντβέντεφ
- Τραγωδία στη Ροδόπη – Νεκρή ανασύρθηκε η 12χρονη που παρασύρθηκε με φουσκωτό στη θάλασσα στην παραλία Ιμέρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δύο αγροκτηνοτρόφοι εισέπραξαν 1.400.000 ευρώ ο ένας και 300.000 ο άλλος – Δεσμεύτηκαν τραπεζικοί λογαριασμοί, θυρίδες και ακίνητα
- Εριέττα Κούρκουλου: Αποχαιρετά τον Ιούλιο με φωτογραφίες από τις διακοπές της
- Happy Traveller στην Τήνο – Το Α’ Μέρος, την Κυριακή 3 Αυγούστου, στον ΣΚΑΪ
- Στην ΕΡΤ1 ζωντανά και αποκλειστικά τα πρώτα φιλικά της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ
- «Έρωτά μου»: Το νέο ερωτικό hit του Γιώργου Στεφάνου μόλις κυκλοφόρησε!
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Οι ευχές για τα γενέθλια του γιού τους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook