Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο της: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε…»
Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού με τον Κρατερό Κατσούλη, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στο περιοδικό OK! και στον Νίκο Γεωργιάδη.
Η Κατερίνα Καραβάτου είπε πως με τον Καρατερό θα είναι για πάντα οικογένεια…:
«Προφανώς. Αλλιώς θα ήμασταν μη σοβαροί, μη συνετοί άνθρωποι και όχι αντάξιοι των τόσο σοβαρών και σημαντικών περιστάσεων. Με τον Κρατερό έχουμε δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνά μας. Η ανακοίνωση τα λέει όλα και δείχνει το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας. Δεν ήταν κάτι που έγινε χωρίς σκέψη… Είμαστε μια πολύ καλή παρέα οι τρεις μας. Γνωρίζουν ότι η μαμά τους είναι πάντα εκεί, βράχος».
Τι είναι για σένα ο Κρατερός;
Θα είναι για πάντα ο μπαμπάς του Αρίωνα και της Αέλιας. Θα είμαστε πάντα οικογένεια.
Ένα από τα πρώτα πράγματα που ακούστηκαν ήταν ότι και εσείς δεν καταφέρατε να ξεφύγετε από την «κατάρα» των τηλεοπτικών ζευγαριών. Γιατί είναι μια δουλειά μη συνηθισμένη, με δημόσια προβολή και φώτα πολλές φορές εκτυφλωτικά.
Δεν μας επηρέασαν ποτέ τα φώτα. Δεν βασίσαμε εκεί τη σχέση μας. Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν λειτουργήσαμε ποτέ ανταγωνιστικά μεταξύ μας.
Έχεις συνειδητοποιήσει μέσα σου ότι έχει κλείσει οριστικά ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου;
Αυτές είναι ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω τώρα γιατί είναι μια συνθήκη που δεν γνωρίζω, είναι εντελώς αχαρτογράφητα τα νερά αυτή τη στιγμή. Θα χρειαστούμε όλοι τον χρόνο μας.
Γνωρίζοντας την τεράστια αδυναμία που έχετε στα παιδιά σας, είσαι σίγουρη πως κάνατε ό,τι περνούσε από το χέρι σας για να μη φτάσετε στον χωρισμό;
Κάναμε, όπως ακριβώς λέει και η ανακοίνωση, μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε.
Φαντάζομαι ότι υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας.
Και μάλιστα πολύ καλή. Για εμάς αυτό είναι αυτονόητο.
Συμβουλεύτηκες ειδικό σχετικά με την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα της οικογένειάς σας;
Θα σου πω μόνο ότι μετά την τελευταία νοσηλεία μου συμβουλεύομαι μία φορά την εβδομάδα έναν ειδικό. Χρειάστηκα βοήθεια και εξακολουθώ να την παίρνω, γιατί με έχει βοηθήσει πολύ σε όλους τους τομείς. Το έχω ανάγκη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αλέκος Συσσοβίτης: “Από πολύ μικρός έπρεπε να αντέξω στα δύσκολα – 13 χρονών με πήρε ο πατέρας μου στην οικοδομή” (βίντεο)
- Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει για την εμπειρία του στο “Moments” του ΑΝΤ1 με την Ζέτα Μακρυπούλια (Βίντεο
- Τζούλια Αλεξανδράτου: Η επιστροφή στα social media και τα σχόλια για την εμφάνιση της (βίντεο)
- «MarkosbyNight»: Μάρκος Σεφερλής – «20 χρόνια Δελφινάριο» – Σάββατο 21 Μαρτίου στις 22:00 στο MEGA (Τρέϊλερ)
- Καιρός – Τσατραφύλλιας: Έρχεται «Σιβηρική εισβολή» με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, βοριάδες και χιόνια στα ορεινά
- «Μεγάλη Εικόνα»: Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 00:40 – Στο επίκεντρο της συζήτησης οι εξελίξεις από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- ERTFLIX: Αφιέρωμα για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Οδυσσέα Ελύτη
- «Prime Time»: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ο αόρατος νους – Τρίτη 17 Μαρτίου στις 00.30, στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook