Σφράγισμα και πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Σε έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας και της Περιφέρειας νυχτερινό κέντρο «ΥΤΟΝ», όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, μεταξύ άλλων παραβάσεων των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού,  εντοπίστηκαν πελάτες που δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας και της ασφάλειας Αττικής εισήλθαν στο κέντρο λίγο πριν τις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς διαπιστώθηκε ότι στον δειγματοληπτικό έλεγχο 30 ατόμων, οι πέντε εξ αυτών δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης.
Επιπλέον, επέτρεπε σε πελάτες να βρίσκονται μόνο όρθιοι και δεν είχε αναρτηθεί έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή ως προς τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Ο Νίκος Βέρτης επρόκειτο να κάνει δυο εμφανίσεις στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς: μια το Σάββατο κι άλλη μια την Κυριακή 22 Αυγούστου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Vertis (@nvertis)

Σημειώνεται, πάντως, ότι το νυχτερινό κέντρο θα λειτουργήσει σήμερα Κυριακή, αφού η απόφαση για “λουκέτο” ισχύει από τη μεθεπόμενη μέρα, δηλαδή από τη Δευτέρα. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει και το δικαστήριο. Αν η ποινή για λουκέτο δεν αρθεί, θα ισχύει για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook