Η Αντζελίνα Χαλντέντα, πρώην παίκτρια του«The Bachelor» δίνει μάχη με τα κιλά της.

Η Αντζελίνα Χαλντέντα είχε αποκαλύψει ότι κατά την παραμονή της στο «The Bachelor» πήρε 13 κιλά, ενώ όταν βγήκε από το παιχνίδι έχασε 20.

Μετά την απώλεια τόσων κιλών, όλοι μιλούσαν για νευρική ανορεξία.

Όμως η Αντζελίνα Χαλντέντα κατάφερε τελευταία και πήρε 5,5 κιλά και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Είμαι τόσο χαρούμενη και τόσο ευτυχισμένη… που μέσα σε τόσες λίγες ημέρες κατάφερα και πήρα 5,5 – 5 κιλά… Δεν το έβαλα κάτω ποτέ!!! Δεν άκουσα κανέναν εξωτερικό παράγοντα! Το έκανα για ΕΜΕΝΑ και μόνο! Πλέον νιώθω πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου! Το μόνο που έχω να σας πως είναι να μην ακούτε κανέναν! Και να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε και πάνω από όλα να αγαπάτε τον εαυτό σας», έγραψε σε ανάρτηση η Αντζελίνα Χαλντέντα, η οποία ζυγίζει πλέον 47,8 κιλά.

«Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη τώρα πια. Νομίζω ότι έχω αδυνατίσει πάρα πολύ και θα επικοινωνήσω με ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστώσω τι φταίει. Δε πιστεύω όμως ότι έχω νευρική ανορεξία, όπως σχολιάζουν κάποιοι στο Instagram. Είναι πιθανό ωστόσο να αντιμετωπίζω κάποια διατροφική διαταραχή, διότι είμαι άνθρωπος της ψυχολογίας και επηρεάζομαι οργανικά όταν δεν είμαι καλά. Τα 20 κιλά μετά το Bachelor δεν τα έχασα κάνοντας δίαιτα και γυμναστική, απλώς μου κόπηκε η όρεξη» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αντζελίνα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook