Η Αντζελίνα Χαλντέντα είναι απαρηγόρητη καθώς θρηνεί την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου.

Η Αντζελίνα  Χαλντέντα, η πρώην παίκτρια του The Bachelor,έχει βυθυστεί στο πένθος καθώς πέθανε ο νονός της, που του είχε μεγάλη αδυναμία.

Η 21χρονη Αντζελίνα τον αποχαιρέτησε δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Και ράγισε καρδιές με τα λόγια του αποχωρισμού που συνοδεύουν την ανάρτηση της.


Η Αντζελίνα Χαλντέντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Νονέ μου αγαπημένε! Πάντα θα σε θυμάμαι με αυτό το χαμόγελο… Θα θυμάμαι πάντα τα τελευταία λόγια που μου είπες « να μην τα παρατάω ποτέ… και να βάλω στην ζωή μου περισσότερο τον Χριστό και την Παναγία» Ξέρω πως είμαι η κοριτσάρα σου όπως πάντα έλεγες! Μας άφησες τόσο νωρίς και τόσο νέος…. Λυπάμαι μόνο που δεν αξιοποίησα τον χρόνο μου μαζί σου! Γιατί ο νονός είναι ο πνευματικός πατέρας και δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο… Συγγνώμη που δεν ερχόμουν να σε βλέπω τόσο συχνά όσο θα έπρεπε! Σε αγαπώ άπειρα να μας προσεχείς από εκεί ψηλά! 22/9/21»
Δείτε την ανάρτηση της:

Η Αντζελίνα Χαλντένα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο “The bachelor”, είχε μιλήσει ανοιχτά πριν από λίγο καιρό για την διατροφική διαταραχή που αντιμετώπισε και για την απώλεια των κιλών της που παραλίγο να την οδηγήσουν σε νευρική ανορεξία.

«Μπαίνοντας στο Bachelor ήμουν 50 κιλά. Βγήκα 63. Έχασα 20 και τις τελευταίες μέρες έχω πάρει 3 κιλά. Έπαιρνα μηνύματα «είσαι κόκκαλο», «δεν βλέπεσαι», «φάε κορίτσι μου»… Όταν άρχισαν δικοί μου άνθρωποι να αισθάνονται κι αυτοί άσχημα για μένα, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα να φαίνονται μόνο τα κόκκαλα μου και έβαλα τα κλάματα. Μίλησα με μία ψυχολόγο και πήρα τα πάνω μου. Δεν ήμουν στο στάδιο της ανορεξίας, αλλά αν συνέχιζα έτσι», είχε πεί η Αντζελίνα Χαλντέντα, στο Καλοκαίρι Not.. στο OPEN.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook