Η Κιάρα Μαρκέζη, είναι η όμορφη εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου και την γνωρίσαμε μέσα από το «My style rocks».

Η Κιάρα Μαρκέζη, ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε μιλήσει δημόσια για το πόσο δεμένη ήταν με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και πόσο πολύ αγαπούσε τον παππού της.

Σήμερα η Κιάρα Μαρκέζη του είπε αντίο με δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ποζάρει αγκαλιά με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, όταν ήταν μικρούλα.

Στις φωτογραφίες που πόσταρε από την παιδική της ηλικία και ποζάρει στην αγκαλιά του έγραψε πως θα τον αγαπάει για πάντα, βάζοντας καρδούλα και τη λέξη «forever»

Η Κιάρα Μαρκέζη γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2000, όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ακόμα υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Σημίτη. Είναι κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου (γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου από τον πρώτο του γάμο) και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη.

«Αγαπώ πολύ τον παππού μου και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό,τι κι αν γίνει», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η νεαρή που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «My style rocks».

Επίσης μιλώντας πριν από καιρό στο Secret, η Κιάρα είχε αναφέρει: «Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks και περίεργα για αυτά που λένε για τον παππού μου. Εγώ αυτήν τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο My Style Rocks».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook